ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Όταν ο Μάθιου Πέρι έδειρε τον Τζάστιν Τριντό

Όταν ο Μάθιου Πέρι έδειρε τον Τζάστιν Τριντό
Twitter

Το πρώην Φιλαράκι που τον γνωρίσαμε ως Τσάντλερ Μπινγκ, ο Μάθιου Πέρι, επισκέφθηκε τον Τζίμι Κίμελ και αποκάλυψε μια ιστορία από το σχολικό παρελθόν του για αυτόν και τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό.

"Είναι μία ιστορία για την οποία δεν είμαι υπερήφανος" είπε ο Πέρι για το περιστατικό από την Ε’ τάξη του δημοτικού όταν μαζί με έναν άλλο φίλο του είχαν χτυπήσει τον Τζάστιν Τριντό.

"Νομίζω ότι ο λόγος ήταν γιατί είχε πρωτεύσει σε κάποιο άθλημα, οπότε πιστεύω ότι ήταν από καθαρή ζήλια" πρόσθεσε ο Πέρι που γεννήθηκε στις ΗΠΑ και μεγάλωσε στον Καναδά.

"Ο πατέρας του ήταν πρωθυπουργός, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν αυτός ο λόγος που τον χτυπήσαμε. Νομίζω ότι ήταν το μοναδικό παιδί στο σχολείο που μπορούσαμε να δείρουμε... δεν υπερηφανεύομαι για αυτό. Ήμουν ένα χαζό παιδί" δήλωσε ο 47χρονος ηθοποιός.

Ο Πέρι μετακόμισε στην Οτάβα με την Καναδή μητέρα του μετά το διαζύγιο των γονιών του. Εκεί η μητέρα του εργάστηκε για το φιλελεύθερο κόμμα και τελικά έγινε εκπρόσωπος Τύπου του πρωθυπουργού Πιερ Τριντό, τον πατέρα του Τζάστιν που στα χρόνια που ακολούθησαν του περιστατικού μεγάλωσε και ενθουσίασε το διαδίκτυο.

Στην Οτάβα ο Πέρι, που είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος από τον Τριντό, πήγε στο Rockcliffe Park Public School, ένα δημόσιο σχολείο στο οποίο στέλνουν τα παιδιά τους πολλοί πολιτικοί και διπλωμάτες.

Έκτοτε ο Τριντό έγινε πολλά ανάμεσα σε αυτά και πυγμάχος για να ρίχνει τους Τσάντλερ κάτω με κροσέ.

trud


ΔΗΜΟΦΙΛΗ