ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

«Oι μέρες μου είναι μετρημένες» - Ο Mάικλ Κέιν δίνει μάχη με τον καρκίνο

«Oι μέρες μου είναι μετρημένες» - Ο Mάικλ Κέιν δίνει μάχη με τον καρκίνο

Συγκινητικός και ειλικρινής ο σπουδαίος Βρετανός ερμηνευτής Μάικλ Κέιν μίλησε σε εφημερίδα για τη μεγάλη μάχη που δίνει για τη ζωή του παλεύοντας με τον καρκίνο. Είναι μια μάχη που ο ίδιος νιώθει να χάνει.

Τον φόβο του ότι θα πεθάνει σύντομα εξέφρασε ο ηθοποιός σερ Μάικλ Κέιν που εξομολογήθηκε στη The Sun ότι θα ήθελε να δει τα εγγόνια του να μεγαλώνουν.

"Ξέρω ότι οι μέρες μου είναι μετρημένες κι αυτή είναι η βασική μου ανησυχία. Έχω κόψει τελείως το ποτό και ψάχνω να βρω τι είναι κατά του καρκίνου, τι πρέπει να τρώω, τι να κάνω ή τι να μην κάνω" δήλωσε ο 84χρονος ηθοποιός.

"Πιθανώς, θα μπορούσα να πεθάνω τώρα καθώς σας μιλάω, αλλά ξέρετε έχω χάσει πάνω από 13 κιλά μόνο και μόνο επειδή θέλω να δω τα εγγόνια μου να μεγαλώνουν. Τα 6χρονα δίδυμα και το 7χρονο αγόρι μου. Θα ήθελα το αγόρι να γίνει 17 χρόνων" είπε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Ο σερ Κέιν έχει δύο κόρες την Ντομινίκ και την Νατάσα και για να μπορέσει να παρατείνει τη ζωή του έχει βγάλει τελείως από τη διατροφή του τη ζάχαρη, το αλάτι και τη γλουτένη, αλλά παραδέχεται ότι έχει μία αδυναμία στα σάντουιτς με μπέικον.

"Η Σακίρα με έσωσε"

Μιλώντας στην εφημερίδα ο Βρετανός ηθοποιός εξήρε το ρόλο της 70χρονης συζύγου του Σακίρα στη ζωή του, που τον έσωσε από τον καταστροφικό τρόπο ζωής που ακολουθούσε πριν από δέκα χρόνια. "Χωρίς αυτήν θα είχα πεθάνει εδώ και πολύ καιρό. Συνήθιζα να πίνω ένα μπουκάλι vodka την ημέρα και να καπνίζω πολλά πακέτα τσιγάρα" είπε.

Τον επόμενο μήνα βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες η 163η ταινία του Κέιν με τίτλο Going In Style.

"Όταν δεν έχω πλέον προσφορές για δουλειά, τότε θα πω ότι θα πάρω σύνταξη" δήλωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ