ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Eπίθεση στο Λονδίνο: H Αdele θρηνεί για τη χώρα της (vid)

Eπίθεση στο Λονδίνο: H Αdele θρηνεί για τη χώρα της (vid)

Καθώς η παγκόσμια κοινότητα προσπαθεί να συνέλθει από το τελευταίο χτύπημα του Ισλαμικού Κράτους στο Λονδίνο η βρετανίδα καλλιτέχνιδα Adele θρηνεί για την πόλη που την διαμόρφωσε, την πόλη της το Λονδίνο.

Σε εμφάνιση της την Πέμπτη στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας η Λονδρέζα ντίβα της μουσικής σκηνής έκανε τη δική της αναφορά στο τρομοκρατικό πλήγμα που την αφορά περισσότερο από ποτέ.

Η Adele από το νότιο Λονδίνο σταμάτησε τη συναυλία στα πλαίσια της περιοδεία της που είναι παντού sold out μιλώντας με συγκίνηση για τα θύματα του Isis.

"Σήμερα έγινε μία τρομοκρατική επίθεση στην πόλη όπου γεννήθηκα στο Λονδίνο. Eίμαι κυριολεκτικά στην άλλη άκρη του κόσμου και θέλω από τους συμπολίτες μου να δουν το φως μας, να ακούσουν τις φωνές μας από εδώ" είπε.

"Νιώθω πολύ μακριά και πολύ παράξενα που δεν είμαι σπίτι. Το μόνο που θα ήθελα σήμερα είναι να βρισκόμουν στο σπίτι, με τους φίλους και την οικογένεια μου. Όσους γνωρίζω εγώ είναι καλά. Τέσσερις δεν τα κατάφεραν. Ας αφιερώσουμε αυτή τη νύχτα σε αυτούς και την πόλη που είναι σύντροφος ζωής μου".

Η Adele αφιέρωσε στα θύματα του Λονδίνου το Make You Feel My Love με το κοινό στο Mount Smart Stadium να δακρύζει μαζί της.

Η Adele επιστρέφει στο Λονδίνο για να συνεχίσει τις εμφανίσεις της.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ