ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Twin Peaks: 26 χρόνια μετά, 200 και πλέον σταρ, στοιχειώνουν την οθόνη

Twin Peaks: 26 χρόνια μετά, 200 και πλέον σταρ, στοιχειώνουν την οθόνη

Με τρία εξώφυλλα που υπενθυμίζουν τη νοσταλγία και το legacy που ο David Lynch έχει κληροδοτήσει στη βιομηχανία του θεάματος, το Entertainment Weekly αφιερώνει τρία συλλεκτικά εξώφυλλα στην τηλεοπτική σειρά που κάνει reboot για να ενθουσιάσει τους τηλεθεατές με σινεφίλ παιδεία.

Στη φωτογράφιση εννέα από τους πρωταγωνιστές της original σειράς επιστρέφουν δίπλα από τον δημιουργό.

Οι Kyle MacLachlan (Agent Cooper), Sherilyn Fenn (Audrey Horne), Sheryl Lee (Laura Palmer/Madeline Ferguson), Wendy Robie (Nadine Hurley), Everett McGill, (Ed Hurley), James Marshall (James Hurley), Madchen Amick (Shelly Johnson), Peggy Lipton (Norma Jennings) και ο Dana Ashbrook (Bobby Briggs) πλαισιώνουν τον εγκέφαλο πίσω από το Twin Peaks, David Lynch.

Στο φόντο των λήψεων οι αναφορές στη μυθολογία της σειράς δίνουν το παρόν. Μια κουκουβάγια, donuts, καφές μυρωδάτος και "αναθεματισμένη, γευστική" κερασόπιτα. Αν και ο David Duchovny δεν είναι στο εξώφυλλο η επιστροφή του θα συμβεί στην οθόνη όπου και επιστρέφει ως Denise, πράκτορας της DEA.

Ashley Judd, Νaomi Watts και περισσότεροι από 200 σύμμαχοι στο πλευρό του

ashley judd twin peaks 169736

Στο πλευρό των βετεράνων της σειράς πλειάδα από νέους ηθοποιούς θα κάνουν το Twin Peaks ξανά μια στοιχειωμένη πόλη με μυστικά και πάθη.

Ανάμεσα τους οι Michael Cera, Laura Dern, Sky Ferriera αλλά και Naomi Wattss, Richard Chamberlain, Meg Foster, Ernie Hudson, Caleb Landry Jones, Ashley Judd, Jane Levy, Trent Reznor, Tim Roth, Amanda Seyfried, Eddie Vedder.

Το περιοδικό έχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα γυρίσματα της σειράς που ο Lynch ορίζει ως "μια ταινία μεγάλου μήκους χωρισμένη σε 18 μέρη".

Το Twin Peaks και τα μυστήριά του επιστρέφουν στην τηλεόραση την Κυριακή 21 Μαΐου από το Showtime με μια πρεμιέρα που θα έχει διάρκεια δύο ώρες και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερο τηλεοπτικά γεγονότα του 2017.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ