ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Trailer Park: Justice League, Baywatch & Tσόρτσιλ απαιτούν play

Trailer Park: Justice League, Baywatch & Tσόρτσιλ απαιτούν play

Χορταστική και ενδιαφέρουσα η νέα σοδειά των trailer από τις κινηματογραφικές παραγωγές που θέλουν να μονοπωλήσουν τα ταμεία έχει κάτι για τον καθένα. 

Το επικό trailer της Εθνικής των Υπερηρωών της DC Comics έχει τα πάντα, εκτός από Superman. Ωστόσο ο ήρωας από το διάστημα θα εμφανιστεί λίγο αργότερα, αφού έχει χορτάσει το μάτι δράση και σύγκρουση με όλους τους υπόλοιπους που είναι πολλοί.

Ο Μπάτμαν (Μπεν Άφλεκ) στρατολογεί τους συμμάχους τους που έχουν υπερδυνάμεις για να αντιμετωπίσουν την επερχόμενη απειλή για την ανθρωπότητα και στο πλευρό του τις εντυπώσεις κερδίζει (ξανά) η Wonder Woman,

Το "Justice League" είναι η συνέχεια του "Batman v Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης" και σε αυτό το έπος φαντασίας και ορμής η DC συγκεντρώνει Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg και Flash.

justice league

Και μετά οι θνητοί

Με πιο φωτεινές, ηλιοκαμμένες και αλμυρές διαθέσεις το κινηματογραφικό "Baywatch", η μεταφορά στη μεγάλη οθόνη της σειράς που καθιέρωσε την Πάμελα Άντερσον, έχει νέο trailer με τoν Ντουέιν - The Rock - Τζόνσον και τον Ζακ Έφρον να είναι σύμμαχοι της νέας Πάμελα Άντερσον. Της πρώην συντρόφου του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Κέλι Ρόρμπαχ που συμπρωταγωνιστεί μαζί τους σε μια μάλλον κωμική περιπέτεια δράσης.

Για την ιστορία το "Baywatch" έκανε πρεμιέρα το 1989, δεν είχε επιτυχία και έκανε reboot δύο χρόνια μετά (το 1991) με την Πάμελα Άντερσον και το κόκκινο, ολόσωμο μαγιό της να φέρνει τηλεθέαση.

Τελευταίο και πιο ενήλικο από τα προηγούμενα το trailer της κινηματογραφικής (περίπου) βιογραφίας του Ουίνστον Τσόρτσιλ με τον Μπράιαν Κοξ να υποδύεται τον δαιμόνιο και ιδιαίτερα καυστικό στις ατάκες του βρετανού πολιτικού.

Το Churchill που αναμένεται να βγει σε ΗΠΑ και Μ. Βρετανία τον Ιούνιο θα εμβαθύνει στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και τη διαχείριση της D-Day από τον βρετανό πρωθυπουργό.



ΔΗΜΟΦΙΛΗ