ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μισέλ Ομπάμα: Τώρα απασχολεί το διαδίκτυο με τις τρίχες της

Μισέλ Ομπάμα: Τώρα απασχολεί το διαδίκτυο με τις τρίχες της

Μπορεί η Μελάνια Τραμπ να είναι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ωστόσο η προκάτοχος, Μισέλ Ομπάμα, συνεχίζει να απασχολεί τους πολίτες των ΗΠΑ οπότε και το διαδίκτυο.

Τελευταία αφορμή για να γίνει viral η Μισέλ Ομπάμα στάθηκε μία φωτογραφία της στο διαδίκτυο. Σε αυτή η Ομπάμα, προφανώς σε περίοδο διακοπών έχει τα μαύρα της μαλλιά δεμένα με κορδέλα και το Τwitter αποφάσισε να τοποθετηθεί, αμφισβητώντας τη γνησιότητα της φωτογραφίας.

Ο για πολλά χρόνια κομμωτής της Μισέλ Τζόνι Ράιτ ωστόσο ξεκαθάρισε ότι η φωτογραφία είναι σίγουρα πραγματική. Ο Ράιτ μίλησε στο Refinery29, είπε ότι η φωτογραφία είναι πρόσφατη και εξήγησε ότι "πριν φύγει για διακοπές είχε κάνει ισιωτική".

"Υποθέτω ότι μπήκε στο νερό ή κάτι τέτοιο, εξάλλου δεν αισθάνεται ο εαυτός της όταν είναι ίσια. Οι άνθρωποι μπορεί να θέλουν μία πιο σέξι απάντηση, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα".

Ο Ράιτ που συνεργάστηκε με την Ομπάμα πριν γίνει Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ επιβεβαίωσε ότι τα μαλλιά της Μισέλ είναι σγουρά και για επτά χρόνια τα έβαφε συνδυάζοντας τρεις διαφορετικές αποχρώσεις.

Μάλιστα όπως είπε για να διατηρεί τα μαλλιά της όμορφα η κ. Ομπάμα έκανε κάθε τέσσερις με έξι εβδομάδες μάσκα, τα ενυδάτωνε και έκανε θεραπείες ατμού.

"Έκανα πολλές θεραπείες ατμού μαζί της, πάρα πολλές" είπε ο διάσημος κομμωτής. "Είναι σημαντικό, διότι βοηθάει στη δομή της τρίχας και κρατάει τα μαλλιά πραγματικά γερά".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ