ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανατρέπει τα εκλογικά σχέδια των Εργατικών στο Ισραήλ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ανατρέπει τα εκλογικά σχέδια των Εργατικών στο Ισραήλ

Η Mπρίτνεϊ Σπίαρς είναι ο λόγος που οι προγραμματισμένες για την 3η Ιουλίου εσωκομματικές εκλογές του Εργατικού Κόμματος αναβλήθηκαν.

Το Κόμμα των Εργατικών αποφάσισε να μεταθέσει κατά μία ημέρα τις εκλογές για νέο πρόεδρο καθώς η πριγκίπισσα της ποπ επισκέπτεται την πόλη του Τελ Αβίβ για να δώσει την πρώτη συναυλία της στη χώρα από το 2011.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Haaretz το πρόβλημα είναι πολύπλευρο καθώς ένα εκλογικό κέντρο στο Τελ Αβίβ θα χρησιμοποιηθεί από τη Σπίαρς για τη συναυλία της ενώ το κόμμα δεν μπορούσε να βρει αρκετό προσωπικό ασφαλείας.

Επιπλέον μέλη των Εργατικών ανέφεραν στην εφημερίδα ότι ανάμεσα στους λόγους της απόφασής τους ήταν η κίνηση στους δρόμους που αναμένεται να υπάρχει εξαιτίας της συναυλίας ενώ πολλοί από αυτούς προτιμούν να δώσουν το παρόν σε ένα συναυλιακό δρώμενο παρά σε εκλογική διαδικασία που μπορεί να μεταφερθεί ένα 24ωρο μετά.

https://www.instagram.com/p/p

Η συναυλία της Σπίαρς στις 3 Ιουλίου θα λάβει χώρα στο πάρκο Hayarkon του Τελ Αβίβ στα πλαίσια της πρώτης παγκόσμιας περιοδείας της από το 2011.

Στις εκλογές που μεταφέρθηκαν μια μέρα μετά θα αποφασιστεί ο υποψήφιος του κόμματος στις εκλογές του 2019.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ