ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Χάρι Στάιλς: Από τους One Direction στον Πόλεμο των Άστρων;

Χάρι Στάιλς: Από τους One Direction στον Πόλεμο των Άστρων;
Twitter

Θα μπορούσε να ήταν ένα δυναμικό, υπεργαλαξιακό ξεκίνημα στην επόμενη καριέρα του Χάρι Στάιλς που ήταν ένα από τα μέλη του υπερεπιτυχημένου εμπορικά boy band της Βρετανίας One Direction. Όπως αναφέρει ο βρετανικό τύπος ο Στάιλς έχασε στο παραπέντε τον ρόλο του Χαν Σόλο από τον 27χρονο ηθοποιό Άλντεν Έρενραϊχ στο κινηματογραφικό reboot της περιπέτειας του στο σύμπαν του Star Wars.

Ο Χάρι Στάιλς ήταν έτοιμος για να στείλει την καριέρα του σε άλλο γαλαξία συμμετέχοντας σε μία spin-off ταινία του Πολέμου των Άστρων.

Το πρώην αστέρι των One Direction, ο οποίος μόλις ξεκίνησε τη σόλο καριέρα του στη μουσική με το νέο του τραγούδι "Sign of the Times" φέρεται να ήταν ψηλά στον κατάλογο των ονομάτων για να παίξει σε μία νεώτερη ηλικία τον χαρακτήρα που έγινε διάσημος από τον Χάρισον Φορντ σε ένα παρακλάδι της κύριας κινηματογραφικής σειράς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "The Sun" που επικαλείται πηγή των κινηματογραφικών στούντιο της Disney "ο Χάρι ήταν ένα από τα πρώτα ονόματα όταν το στούντιο αποφάσισε να κοιτάξει το ρόλο του Χαν Σόλο" -προφανώς εμπνευσμένος από το κωμικό σκετς του Conan O' Brien.

"Aκόμα κι αν δεν έχει σχεδόν καμία εμπειρία στον τομέα της υποκριτικής, είδαν ότι είχε τεράστιες δυνατότητες και ότι μπορούσε να δώσει στο ρόλο του Σόλο τεράστια δημοσιότητα" αναφέρει το δημοσίευμα.

"Στις αρχικές συζητήσεις ο Χάρι είχε ως προτεραιότητα την καριέρα του στη μουσική και θα ήταν αδύνατο να συμφωνήσει για τη δουλειά" είπε η πηγή.

hansolofirtspic

Από την άλλη, ο Άλντεν Έρενραϊχ έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες "Θλιμμένη Τζάσμιν" και "Χαίρε Καίσαρα" και πλέον θα είναι αυτός που θα υποδυθεί τον Χαν Σόλο στην ατιτλοφόρητη ταινία, τα γυρίσματα της οποία θα ξεκινήσουν άμεσα και αναμένεται να βγει στις αίθουσες το 2018.

Ο Χάρι Στάιλς θα κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο τον ερχόμενο Ιούλιο, στην ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν "Δουνκέρκη" που αναφέρεται στα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στη γαλλική πόλη κατά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Tέλος ο σταρ της βρετανικής μουσικής σκηνής ξεκινάει με δύναμη τη σόλο καριέρα του με το νέο του album, Sign of the times που μόλις κυκλοφόρησε.

harry album

ΔΗΜΟΦΙΛΗ