ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Τζουντ Λο για τον ρόλο του Άλμπους Ντάμπλντορ

Ο Τζουντ Λο για τον ρόλο του Άλμπους Ντάμπλντορ
REUTERS/Finbarr O'Reilly

Ο γνωστός ηθοποιός Τζουντ Λο είναι υποψήφιος για τον ρόλο του Άλμπους Ντάμπλντορ στη συνέχεια της ταινίας «Φανταστικά ζώα και πού βρίσκονται».

Σκηνοθέτης και αυτής της ταινίας θα είναι ο Ντέιβιντ Γέιτς, ενώ πρωταγωνιστής θα είναι και πάλι ο Έντι Ρέντμεϊν, ενώ το ρόλο του κακού Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ θα υποδυθεί ο Τζόνι Ντεπ.

Ο Άλμπους Ντάμπλντορ είναι ένας από τους πλέον εμβληματικούς χαρακτήρες στον μαγικό κόσμο της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Τον ρόλο τον έκανε γνωστό ο Ρίτσαρντ Χάρις που τον υποδύθηκε στις δύο πρώτες ταινίες. Μετά τον θάνατό του το 2002, τον ρόλο ανέλαβε ο Μάικλ Γκάμπον.

Ο Τζουντ Λο θα παίξει στην ταινία «Φανταστικά Ζώα 2» τον Ντάμπλντορ στα χρόνια που ήταν καθηγητής μεταμορφώσεων στη σχολή μάγων, δηλαδή δεκαετίες πριν γίνει διευθυντής της.

Το σενάριο της ταινίας υπογράφει η συγγραφέας των βιβλίων Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, η οποία έκανε το σεναριογραφικό της ντεμπούτο στην πρώτη ταινία των Φανταστικών Ζώων και θα κινηθεί ακόμα πιο βαθιά σε μία σκοτεινή περίοδο των μάγων.

«Ο Τζουντ Λο είναι ένας ταλαντούχος ηθοποιός, τη δουλειά του οποίου θαυμάζω εδώ και πολύ καιρό και ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του», δήλωσε ο Γέιτς και πρόσθεσε: «Ξέρω ότι έχει συλλάβει άψογα όλες τις απροσδόκητες πτυχές του Άλμπους Ντάμπλντορ, όπως αυτές αποκαλύπτονται από την Τζ. Κ. Ρόουλινγκ».

Η πρώτη ταινία των Φανταστικών Ζώων, από τις πέντε που έχουν προγραμματιστεί να γυριστούν, απέφερε συνολικά περισσότερα από 813 εκατομμύρια δολάρια. Τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας της νέας κινηματογραφικής σειράς της εμπνεύστριας του Χάρι Πότερ, θα ξεκινήσουν αυτό το καλοκαίρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ