ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ομπάμα, Χανκς, Σπρίνγκστιν & Όπρα: Η παρέα των ισχυρών στο γιοτ των $300 εκατ

Ομπάμα, Χανκς, Σπρίνγκστιν & Όπρα: Η παρέα των ισχυρών στο γιοτ των $300 εκατ
Photo Illusration by Mariah Tyler for Travel And Leisure

Ομπάμα μαζί με τους Όπρα Γουίνφρεϊ, Μπρους Σπρίνγκστιν και Τομ Χανκς απολαμβάνουν τις διακοπές τους ως επιβάτες στο γιοτ πολυτελείας Rising Sun λίγο έξω από την ακτογραμμή της Ταϊτή τη Δευτέρα και όλοι θέλουν να μάθουν τι μπορεί να ετοιμάζει αυτή η πεντάδα των ισχυρών.

Η Μισέλ Ομπάμα συνόδευε τον πρώην POTUS ενώ όπως αναφέρει το Travel And Leisure η παρέα των ισχυρών είχε γεύμα στο Vanilla Island, εκανε μια στάση στο Le Taha’a Island και συνέχισαν προς Bora Bora.

Το ταξίδι τους θα ολοκληρωθεί με την άφιξη τους στο The Brando, ένα resort πολυτελείας που φιλοξενεί το πρώην Πρώτο Ζευγάρι των ΗΠΑ εδώ και τρεις εβδομάδες -όσο οι Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα δουλεύουν επάνω στα απομνημονεύματα τους.

Το γιοτ Rising Sun είναι το 11ο μεγαλύτερο γιοτ στον κόσμο και η αξία του υπολογίζεται στα $300 εκατ.

Σε άλλα νέα της Γουίνφρεϊ η τηλεπαρουσιάστρια και επιχειρηματίας μίλησε σε συνέντευξη της την δυσκολία να προσαρμοστεί σε μια καθημερινότητα μακριά από την ΤV.

Έχουν περάσει έξι χρόνια από τότε που σταμάτησε η δημοφιλής εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ και τώρα η διάσημη παρουσιάστρια προβληματίζεται με αυτά που της έχει διδάξει. Σε συνέντευξή της προς το People η βασίλισσα των τοκ σόου μιλάει για τη ζωή της μετά το τέλος του The Oprah Winfrey Show.

Η 63χρονη Όπρα παραδέχεται ότι δεν είναι εύκολο να προσαρμοστεί στη ζωή χωρίς την εκπομπή, που μεταδίδονταν για 25 σεζόν, από το 1986 μέχρι το 2011 και παραμένει ένα από τα μεγαλύτερα σε τηλεθέαση τοκ σόου στην αμερικάνικη τηλεοπτική ιστορία.

Για περίπου δύο χρόνια, ήμουν έξω από τα νερά μου. Ήμουν τόσο συνηθισμένη να ακολουθώ καθημερινά ένα δρομολόγιο, από τη στιγμή που θα ξυπνούσα το πρωί. Δεν το είχα καταλάβει μέχρι που μία μέρα όλα άλλαξαν. Και είπα: "Ποιο είναι το επόμενο βήμα; Τι κάνω τώρα;"".

Παρά τις προκλήσεις που αντιμετώπισε για να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή η Γουίνφρεϊ είπε ότι "ποτέ δεν ένιωσα ότι έχω κατάθλιψη" μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής. "Έλεγα: Ω εντάξει, είναι 7.30 το πρωί και ξύπνησα μόλις άκουσα πουλιά. Έπρεπε να καταλάβω πώς θα βάλω ένα χρονοδιάγραμμα βασισμένο σε αυτά που θέλω να κάνω. Δεν χρειάζονταν να είμαι συνεχώς στο γραφεί. Δεν έχω μία εκπομπή στις 9 και άλλη στη μία και μετά στις 3 να κάνω σύσκεψη" είπε η παρουσιάστρια.

"Έπρεπε να σκεφτώ πώς μπορώ πλέον να δημιουργήσω μία ζωή βασισμένη στα πράγματα που θέλω. Δεν ήξερα όμως τι ήθελα, κι αυτό μου πήρε λίγο χρόνο μέχρι να το καταλάβω" τόνισε.

oprah 1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ