ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Coachella 2017: Η Lady Gaga κυρίαρχος στο Φεστιβάλ της μουσικής

Coachella 2017: Η Lady Gaga κυρίαρχος στο Φεστιβάλ της μουσικής

Συνεχίζοντας την επίθεση της σε μικρή και μεγάλη οθόνη η Μητέρα Των Τεράτων θέλει τους fan γύρω της στα γυρίσματα της ταινίας "Α Star Is Born" στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Μπράντλεϊ Κούπερ -που πρόσφατα υποδέχθηκε την πρώτη του κόρη με την Ιρίνα Σάικ.

H Lady Gaga ανέβηκε στη σκηνή του 18ου ετήσιου Φεστιβάλ Μουσικής και Τεχνών Coachella αναπληρώνοντας την έγκυο Μπιγιονσέ και δεν είχε δύο εκπλήξεις για τους πολυάριθμους fan της.

Η ντίβα της pop ερμήνευσε τo ολοκαίνουριο τραγούδι της "The Cure" ενώ μέσω Instagram μοιράστηκε με τους ακολούθους της τον ενθουσιασμό της καθώς οδεύει προς τη μεγάλη οθόνη, καθώς πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στην πρώτη της ταινία, το ριμέικ του μιούζικαλ "A Star Is Born" (Ένα αστέρι γεννιέται).

Η Gaga έκανε ανοιχτή πρόσκληση στο κοινό της δίνοντας τους την ευκαιρία να βρίσκονται στο πλήθος στις πρώτες σκηνές της ταινίας που θα γυριστούν σήμερα και αύριο στο Empire Polo Club, αναφέρει το Variety.

"Όλα εσείς τέρατα (littlemonsters όπως αποκαλεί η Lady Gaga τους θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο) που μπορείτε να παρακολουθήσετε θα πρέπει να φορέσετε το πιο άνετο τζιν και τις μπότες σας, πάρτε ένα Stetson (αφήστε τα ροζ καπέλα Joanne στο σπίτι) και ελάτε να δείξετε την υποστήριξή σας!" ανέφερε η τραγουδίστρια στην ανάρτησή της.

https://www.instagram.com/p/p

Η πρώτη ταινία "Ένα αστέρι γεννιέται" βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 1937 και ακολούθησαν δύο ριμέικ, το 1954 και το 1976.

Στην ταινία η Lady Gaga θα υποδυθεί τον ρόλο που ενσάρκωσαν η Τζούντι Γκάρλαντ και η Μπάρμπρα Στράιζαντ, ενώ ο Μπράντλεϊ Κούπερ θα εμφανιστεί στον ρόλο που υποδύθηκαν οι Τζέιμς Μέισον και Κρις Κριστόφερσον.

Το μιούζικαλ, στο οποίο ο Μπράντλεϊ Κούπερ κάνει σκηνοθετικό ντεμπούτο θα είναι βασισμένο στην πρώτη ταινία του 1937 του Γουίλιαμ Γουέλμαν. Πρόκειται για την ιστορία μίας νεαρής τραγουδίστριας που γίνεται διάσημη με τη βοήθεια ενός αστέρα της μουσικής η καριέρα του οποίου έχει αρχίσει να δύει.

https://www.instagram.com/p/p

Για να πάρουν μέρος στην ταινία, ως κοινό οι θαυμαστές της τραγουδίστριας θα πρέπει να καταβάλουν αντίτιμο εισιτηρίου 10 ευρώ.

Τα έσοδα θα διατεθούν για το ίδρυμα της Lady Gaga, Born This Way Foundation. Η χρήση κινητών τηλεφώνων κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων απαγορεύεται, διευκρινίζεται στο post.

Το φεστιβάλ που γίνεται στο Empire Polo Club στο Indio ξεκίνησε στις 14 Απριλίου και θα συνεχιστεί και το επόμενο Σαββατοκύριακο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ