ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κέβιν Σπέισι: Μετά την πρεμιέρα του House Of Cards στα Όσκαρ του θεάτρου

Κέβιν Σπέισι: Μετά την πρεμιέρα του House Of Cards στα Όσκαρ του θεάτρου
Ο Κέβιν Σπέισι ένας Sir για το Παλάτι της Βρετανίας. "Μπορεί στην τηλεόραση να υποδύομαι έναν Πρόεδρο, στην πραγματικότητα όμως δεν είμαι παρά μόνο ένας Sir" έγραψε ο ίδιος στο Facebook του τον Ιούνιο του 2016. Facebook/KevinSpacey

Μόλις λίγες μέρες μετά την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου του House of Cards στις 30 Mαϊου ο "Φρανκ Άντεργουντ" Κέβιν Σπέισι, θα είναι ο οικοδεσπότης σε ένα θεσμό που τιμάει την υποκριτική όπως θα έπρεπε να είναι.

Ο αμερικανός ηθοποιός Κέβιν Σπέισι θα είναι ο οικοδεσπότης της 71ης τελετής απονομής των θεατρικών βραβείων Tony στις 11 Ιουνίου στη Νέα Υόρκη (τα Όσκαρ του σανιδιού), επιβεβαίωσαν οι διοργανωτές για την παρθενική του εμφάνιση σε αυτό το ρόλο.

Ο Σπέισι θα είναι ο παρουσιαστής της βραδιάς των Tony Awards, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Radio City Music Hall στο Μανχάταν, σύμφωνα με το δίκτυο CBS που θα μεταδώσει ζωντανά σε εθνική εμβέλεια το τρίωρο λαμπερό θέαμα.

Οι προηγούμενοι παρουσιαστές της τελετής Νιλ Πάτρικ Χάρις, Χιού Τζάκμαν και Τζέιμς Κόρντεν, που απέσπασαν όλοι επαίνους από τους κριτικούς, δεν μπορούσαν να παρουσιάσουν τη φετινή τελετή, προκαλώντας ένα κάπως πικρόχολο αυτοσαρκαστικό χιούμορ του 57χρονου Σπέισι.

Ήμουν η 2η επιλογή τους για τους 'Συνήθεις Ύποπτους", 4η επιλογή για το 'American Beauty' και 15η επιλογή για να είμαι ο οικοδεσπότης της φετινής τελετής απονομής των βραβείων Tony. Θεωρώ ότι η καριέρα μου είναι αναμφίβολα στη σωστή κατεύθυνση", δήλωσε. "Μπορεί να είμαι υποψήφιος και οικοδεσπότης των 'Οσκαρ, αν κάποιος άλλος αρνηθεί", πρόσθεσε.

Ο 38χρονος βρετανός ηθοποιός και παρουσιαστής εκπομπών λόγου Τζέιμς Κόρντεν ήταν οικοδεσπότης της περυσινής τελετής απονομής των Βραβείων Tony και της τελετής των Βραβείων Grammy φέτος τον Φεβρουάριο.

Ο Σπέισι, ο οποίος έχει τιμηθεί με ένα βραβείο Tony για την ερμηνεία στο "Lost in Yonkers" καθώς και με δύο Οσκαρ, αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στο πολιτικό δράμα "House of Cards" του Netflix. Διετέλεσε επίσης επί 10 χρόνια καλλιτεχνικός διευθυντής του ιστορικού θεάτρου Old Vic του Λονδίνου.

"Ανυπομονούμε να δούμε την ενέργεια που θα μεταφέρει στο Radio City τη βραδιά των Tony", δήλωσαν η Σαρλότ Σεντ Μάρτιν, πρόεδρος του Broadway League και η Χίδερ Χίτσενς, πρόεδρος του American Theatre Wing, αναφερόμενες στο σκωπτικό και μερικές φορές σαρδόνιο χιούμορ του Σπέισι.

kevin 2

Οι υποψηφιότητες για τα βραβεία Tony που αφορούν θεατρικά έργα, μιούζικαλ, ηθοποιούς και δημιουργικές ομάδες στο Μπρόντγουεϊ θα ανακοινωθούν στις 2 Μαΐου. Το ιστορικό χιπ-χοπ μιούζικαλ "Hamilton" σάρωσε πέρυσι λαμβάνοντας 11 βραβεία.

Τα βραβεία Tony θεωρούνται τα πλέον πολύτιμα για τον χώρο του θεάτρου στις ΗΠΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ