ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σελένα Γκόμεζ & Weeknd: Οι νέοι εραστές βασιλιάδες του Instagram

Σελένα Γκόμεζ & Weeknd: Οι νέοι εραστές βασιλιάδες του Instagram

Τι μπορεί να συμβεί όταν μια από τις πλέον ευπώλητες λολίτες της μουσικής σκηνής (βλ. Σελένα Γκόμεζ) ποζάρει με τον ανερχόμενο Καναδό σούπερσταρ και σύντροφο της (βλ.The Weeknd) για ένα κοινό πορτρέτο; Το Instagram λυγίζει.

Νέο προσωπικό ρεκόρ στο κοινωνικό δίκτυο που την έχει αναδείξει σε βασίλισσα του κατάφερε να κάνει η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Γκόμεζ καθώς σε διάστημα μόλις τεσσάρων ημερών η ανάρτησή της έγινε η πιο δημοφιλής στη σελίδα της στο Instagram.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 7,1 εκατ. likes και μέσα σε μία ώρα από τη δημοσίευση της είχε συνολικά 1 εκατ. likes, σύμφωνα με το Harper’s Bazaar.

Οι αριθμοί δείχνουν την επιρροή που ασκεί η Σελένα Γκόμεζ, η οποία θεωρείται "βασίλισσα" των social media, καθώς έχει τους περισσότερους ακόλουθους στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/p

Η selfie της Σελένα Γκόμεζ με τον The Weeknd έχει πλέον περισσότερα likes από τη φωτογραφία της τραγουδίστριας που πίνει γνωστό αναψυκτικό και η οποία έχει συγκεντρώσει 6,6 εκατ. likes.

https://www.instagram.com/p/p

Η συγκεκριμένη φωτογραφία ήταν για ένα διάστημα η δημοφιλέστερη στο Instagram έως ότου η Beyoncé ανάρτησε τη φωτογραφία της με την οποία ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος και ότι περιμένει δίδυμα.

Η φωτογραφία της Beyoncé είναι η νούμερο 1 ανάρτηση στο Instagram με 10,9 εκατ. likes.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ