ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Oρλάντο Μπλουμ & Τομ Χάρντι: Υπερήρωες πίσω από την κάμερα

Oρλάντο Μπλουμ & Τομ Χάρντι: Υπερήρωες πίσω από την κάμερα

Μπροστά από την κάμερα κάνουν τους ήρωες. Πίσω από αυτή κάνουν τους υπερήρωες. Οι Τομ Χάρντι και Ορλάντο Μπλουμ είναι οι απροσδόκητοι πρωταγωνιστές στην επικαιρότητα με τον πρώτο να λειτουργεί ως όργανο της τάξης και τον δεύτερο να φροντίζει τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου.

Ο Άγγλος ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός, Τομ Χάρντι θυμήθηκε τα εφηβικά χρόνια της "αλητείας" του. Ο Χάρντι απέδειξε ότι δεν είναι απλώς ένας ήρωας δράσης στην οθόνη μετά την καταδίωξη και τη σύλληψη ενός ύποπτου κλέφτη στο νοτιοδυτικό Λονδίνο.

Όταν ο Mad Max είδε δύο νεαρούς που επέβαιναν σε μηχανή να παραβιάζουν τον κόκκινο σηματοδότη και να προσκρούουν σε αυτοκίνητο, ανέλαβε δράση.

Οι δύο νεαροί επιχείρησαν να διαφύγουν και ο 39χρονος ηθοποιός βοήθησε στη σύλληψη του ενός. Ο άλλος συνελήφθη από αστυνομικούς.

Αυτόπτης μάρτυρας που είδε την καταδίωξη δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα "The Sun" ότι ήταν σαν είχε "μπει» ο ηθοποιός σε "mode υπερήρωα".

via GIPHY

Ήταν τρελό - σαν να είχε φορέσει στολή του υπερήρωα σε ταινία δράσης" δήλωσε ο 22χρονος Αρούν Πουλέν, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν μπροστά στο περιστατικό. "Ο ηθοποιός περπατούσε στο δρόμο. Έγινε έξαλλος, όταν είδε τους δύο νεαρούς και άρχισε να τους κυνηγά, σκαρφαλώνοντας σε τοίχους και τρέχοντας ανάμεσα σε κήπους, τόνισε ο αυτόπτης μάρτυρας".

Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ρίτσμοντ επιβεβαίωσε ότι ο Τομ Χάρντι βοήθησε στη σύλληψη ενός εκ των ληστών.

"Επιβεβαιώνουμε ότι οι δύο συλληφθέντες επέβαιναν σε κλεμμένο μοτοποδήλατο που πέρασε με κόκκινο και έπεσε πάνω σε ένα άλλο όχημα. Οι άνδρες διέφυγαν και τον έναν από αυτούς έπιασε ο Τομ Χάρντι. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα" ανέφερε.

Μετά τη σύλληψη η μητέρα του νεαρού που έπεσε στα χέρια του Χάρντι είπε ότι ο γιος της χρειάζεται βοήθεια και "ίσως αυτή η δημοσιότητα τον αναγκάσει να αναζητήσει βοήθεια".

"Δεν είναι ηρωϊκό;"

https://www.instagram.com/p/p

Σε πρόσφατη εμφάνιση του στο The One Show και ενώ οι τηλεπαρουσιοαστές Angela Scanlon και Matt Baker του εξιστορούσαν το ηρωϊκό στιγμιότυπο του Χάρντι ο Μπλουμ τους διέκοψε λέγοντας: "'Εσωσα ένα σκύλο στην Κίνα".

"Ήμασταν σε γυρίσματα όταν πλησίασε ένας σκύλός, ματωμένος, πληγωμένο, γδαρμένος και σχεδόν σφαγμένος. Τον πήρα στα χέρια μου, τον πήγα στο trailer μου και μετά τη δουλειά τον πήγα στον κτηνίατρο. Δεν καταλάβαινα τίποτα από όσα μου έλεγε. Αποφάσισα να πάρω την πρωτοβουλία και να ασχοληθώ εγώ με τη φροντίδα του. Το τρεχόμενο νερό τους ήταν καυτό -θα τον ζεμάτιζαν τον κακομοίρη... Δεν είναι και αυτό ηρωϊκό;".

Στη συνέχεια ο φιλόζωος Μπλουμ επιβεβαίωσε ότι το τετράποδο είναι μια χαρά και ζει στη Δανία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ