ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κelly Rorhbach: Γκόλφερ & ναυαγοσώστρια αλλά Πάμελα Άντερσον; Ποτέ

Κelly Rorhbach: Γκόλφερ & ναυαγοσώστρια αλλά Πάμελα Άντερσον; Ποτέ

Tο κόκκινο μαγιό με το βαθύ ντεκολτέ και το τολμηρό κόψιμο στη μέση έχει γράψει ιστορία στη μικρή οθόνη. Στην παλιά του έκδοση το φόρεσε για να διεκδικήσει τον προβολέα η φίλη του Τζούλιαν Ασάνζ, Πάμελα Άντερσον. Στη νέα, βελτιωμένη για πολλούς έκδοση το φοράει το μοντέλο και ηθοποιός Kelly Rohrbach.

Η 27χρονη πρώην σύντροφος του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο που πλέον είναι η C.J. Parker νέας κοπής στο κινηματογραφικό reboot του Baywatch.

Στα 90's η θέαση της τηλεοπτικής σειράς που εξιστορούσε τις βρεγμένες ζωές κάθε Σάββατο ήταν (εύλογα) η πιο ένοχη από τις απολαύσεις. Ο αρχηγός των ανθρώπων που σώζουν ζωές φωτογενείς και χωρίς κούραση αδιάκοπα (πώς;) Ντέιβιντ Χέισελχοφ σφύριζε φορώντας αντηλιακό με δείκτη SPF 4 έκανε ό,τι μπορούσε για να κρατήσεις τους παραθεριστές ασφαλείς και να επιζήσει κάθε προσωπικιού δράματος στην ακτογραμμή της Νότιας Καλιφόρνιας και το κατάφερε για πολλές season.

Από το Baywatch δεν ξεπήδησε μόνο η Άντερσον. Yasmine Bleeth, Carmen Electra και Traci Bingham πέρασαν από την παραλία χαρίζοντας εφηβικές ονειρώξεις. Τώρα είναι η σειρά της Rohrbach να κάνει τα αγόρια να ιδρώσουν για αυτήν.

"Σχεδόν στη μισή ταινία φοράω αυτό το κόκκινο μαγιό" εξομολογήθηκε η γεννημένη στο Κονέκτικατ Rohrbach που όμως δεν έχει καμία σχέση με τον έκλυτο βίο της Πάμ και των εραστών της, μπροστά και πίσω από τον προβολέα στο περιοδικό C Magazine.

Στη φωτογράφιση αγήνει τον ήλιο της Καλιφόρνια να την φωτίσει όπως της πρέπει, ιδανικά. Βέβαια όλα ξεκίνησαν κυνηγώντας τρύπες.

Ήμουν στην ομάδα του γκολφ στο Πανεπιστήμιο της Georgetown", λέει. "Κάποιοι συναθλητές μου ξεκίνησαν να σπουδάζουν υποκριτική. Ήταν καλός ο δάσκαλος και ένα εύκολο μάθημα για να πάρει δυνατούς βαθμούς" λέει για την αρχή μιας καριέρας που ίσως την αναδείξει.

"Αυτό ήταν. Το ένιωσα μέχρι τα κόκκαλα μου. Είχα πάθος για την υποκριτική και δεν το γνώριζα" αναφέρει. Κάποια τηλεοπτικά περάσματα από τις sitcom Two and Half Men και Rizzoli & Isles ήταν μια καλή αρχή για τη γκόλφερ. Ως τέτοια η Rohrbach έμαθε να διαχειρίζεται τη μοναχικότητα της επιδίωξης μιας καριέρας που ξεχωρίσει του συρμού.

"Ο μπαμπάς μου ήταν από πάντα ένας πολύ καλός παίκτης γκολφ οπότε άρχισα να παίζω μαζί του όταν ήμουν 4 ή 5 ετών", λέει. "Είμαι ένα από τα πέντε παιδιά της οικογένειας και θυμάμαι πάντα μας ζητούσε να παίρνουμε μαζί τα μπαστούνια μας. Όταν ήμουν 6 ετών, ξεκίνησα να συμμετέχω σε τουρνουά" αναφέρει.

Καθόλου όπως η Πάμελα

Η πρώην σύντροφος του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο δεν ζει μια ζωή στα φώτα αλλά προτιμάει τις εκδρομές στους λόφους του Λος Άντζελες ή να απολαμβάνει ένα ένα smoothie στο Malibu Country Mart.

"Η αδελφή μου ζει μαζί μου εδώ στο Λος Άντζελες και πηγαίνουμε οπουδήποτε εδώ γύρω αρκεί να μην απέχει περισσότερες από δύο ώρες μακριά" σχολιάζει η Rorhbach που δεν έχει καμία σχέση με την Πάμελα Άντερσον –ούτε και θα το ήθελε.

Με δημιουργίες των Marc Jacobs, Αltuzarra & Mugler η Kelly Rorhbach χτυπάει με δύναμη το μπαστούνι της και βρίσκει σημάδι.

Περισσότερα στο C Magazine εδώ.

Behind the scenes with Kelly Rohrbach from C California Style on Vimeo.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ