ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Trailer Park: Blade Runner 2049, It & Σκάρλετ Γιόχανσον στην οθόνη

Trailer Park: Blade Runner 2049, It & Σκάρλετ Γιόχανσον στην οθόνη

Nέα εβδομάδα, νέα trailer, παλιοί έρωτες. Αποφασιστικά το αριστουργηματικό Blade Runner επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με τον σκηνοθέτη του original Ρίντλεϊ Σκοτ να εκτελεί χρέη παραγωγού σε ένα όραμα επιστημονικής φαντασίας με ισχυρό πρωταγωνιστικό ντουέτο.

Πώς αλλιώς μπορείς να ορίσεις το ντουέτο των Ράιαν Γκόσλινγκ και Χάρισον Φορντ που κατοικούν σε μια σκονισμένη, γεμάτη από φωτισμούς neon και σκιές απειλής δυστοπία στο sequel "Blade Runner 2049";

Το νέο, φρέσκο trailer διαρκεί κάτι περισσότερο από δύο λεπτά και σε αυτό το παραμύθι ξεδιπλώνεται με τον σκηνοθέτη του Arrival, Ντενί Βιλνέβ, να επιδεικνύει ακόμη μια φορά τη μαεστρία του στο να χτίζει παραμύθια που κατακτούν το βλέμμα χωρίς κόπο.

Στο νέο trailer εμφανίζονται οι Τζάρεντ Λέτο και Ρόμπιν Ράιτ πιυ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να εκτοξεύσουν το "Blade Runner 2049" στο πάνθεον των ταινιών επιστημονικής φαντασίας που αδημονούμε να παρακολουθήσουμε.

Το BR49 εκτυλίσσεται 30 χρόνια μετά τα γεγονότα της πρωτότυπης ταινίας του 1982. Το φουτουριστικό όραμα αναμένεται να βγει στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2017.

blade2

Σε άλλο τόνο η Σκάρλετ Γιόχανσον επιστρέφει στις σκοτεινές αίθουσες όχι ως manga αλλά ως μία από τη συμμορία κοριτσιών που αποφασίζουν να περάσουν ένα Σαββατοκύριακο κραιπάλης στο Μαϊάμι αλλά ένας φόνος στρίπερ θα αλλάξει τα σχέδια τους.

Το "Rough Night" που υπογράφει η γνωστή από την cult σειρά "Broad City" Λούσια Ανιέλο φέρνει τη Γιόχανσον και τη Ζόε Κράβιτζ στην οθόνη για μια θηλυκή αλλά κάπως πιο σκοτεινή μήπως εκδοχή του ευπώλητου Hangover; Θα δούμε.

Τέλος ένα δώρο περίμενε τους τηλεθεατές και το κοινό των φετινών τηλεοπτικών καικινηματογραφικών βραβείων του MTV.

Το "Ιt" του Στίβεν Κινγκ ετοιμάζεται να στοιχειώσει τον κινηματογράφο και ένα νέο trailer γεμάτο από το γοτθικό τρόμο στα προάστια των ΗΠΑ έκανε πολλούς να πουν Wow.

Με το πρώτο trailer της ταινίας να έκανε ρεκόρ θέασης στο YouTube το "It" θυμίζει ύποπτα το "Stranger Things" με έναν κλόουν φρίκης να στοιχειώνει τις ψυχές και τις ζωές των πιτσιρικάδων.

To "Ιt" αναμένεται στις αίθουσες το φθινόπωρο του 2017.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ