ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Κέβιν Σπέισι προειδοποιεί για τον πέμπτο κύκλο του House of Cards

Ο Κέβιν Σπέισι προειδοποιεί για τον πέμπτο κύκλο του House of Cards

"Ανήσυχοι πολίτες, έχω αφιερώσει όλη τη ζωή μου στην όμορφη χώρα μας. Η προστασία των ελευθεριών σας είναι η μεγαλύτερη τιμή μου. Σε σκοτεινές στιγμές, όπως αυτές που ζούμε, πρέπει να κρατήσουμε τα μάτια ανοιχτά και να προσέξουμε ο ένας τον άλλον. Καθώς πλησιάζει η 30ή Μαΐου, χρειαζόμαστε τη στήριξή σας περισσότερο από ποτέ. Μπορώ εγώ και η Claire να υπολογίζουμε σε εσάς;" Mε αυτή την επιστολή ο πιο δημοφιλής πρόεδρος των ΗΠΑ στην TV ανακοίνωσε το τελευταίο trailer μιας μεγάλης επιστροφής.

"Το προσωπικό μου επιτελείο δεν πιστεύει στην προπαγάνδα, ωστόσο εγώ και η σύζυγός μου πιστεύουμε ότι θα απολαύσετε το τρέιλερ που ακολουθεί" συμπλήρωσε ο Κέβιν Σπέισι υπογράφοντας ως Άντεργουντ.

Συνεχίζοντας την καμπάνια του για τη σειρά που τον ανέδειξε σε ιδανικό πρόεδρο δύσκολων καιρών ο Κέβιν Σπέισι αποκάλυψε ότι ο επερχόμενος πέμπτος κύκλος της τηλεοπτικής σειράς "House of Cards" είναι "ένας από τους καλύτερους" που έχουν γυριστεί.

"Φέτος, ειδικότερα, υπήρξαν πολλά σχόλια ότι δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τον πραγματικό κόσμο, ότι δεν θα είναι τόσο ενδιαφέρουσα η σειρά, ότι δεν μπορεί να έχει τόση τρέλα όση ο πραγματικός κόσμος" δήλωσε ο 57χρονος ηθοποιός. "Και η απάντησή μου είναι: Aπλά περιμένετε".

Στην τηλεοπτική σειρά, ο αδίστακτος πολιτικός Φρανκ Άντεργουν, (Κέβιν Σπέισι), επιδιώκει να αναρριχηθεί στην εξουσία οργανώνοντας και εκτελώντας σύνθετες δολοπλοκίες με τη βοήθεια τη συζύγου του Κλερ. Επιπλέον ο Κέβιν Σπέισι ενθαρρύνει τους θεατές να εμπλακούν στην πολιτική.

letterhouse1

Πραγματικά αξίζει τον κόπο, αξίζει πραγματικά να το κάνουμε" δήλωσε. "Ανεξάρτητα αν πρόκειται να στοιβάζετε φακέλους για κάτι που πιστεύετε ή αν αναζητήσετε τι χρειάζεται η κοινότητά σας".

Τον επόμενο μήνα, ο Κέβιν Σπέισι θα είναι παρουσιαστής στην τελετή απονομής των θεατρικών βραβείων Tony. Τη βραδιά εκείνη, στις 11 Ιουνίου οι θεατές ίσως θα έχουν την ευκαιρία να τον παρακολουθήσουν να τραγουδά και να χορεύει για άλλη μια φορά.

"Λοιπόν, ξέρετε ότι υπάρχει μια αστεία παράδοση στα βραβεία Tony, ότι οι άνθρωποι τραγουδούν και χορεύουν, ποιος είμαι εγώ να χαλάσω την παράδοση;" ανέφερε.

Στον 5ο κύκλο της σειράς ο Φρανκ Άντεργουντ και η Κλερ Άντεργουντ καλούνται να αντιμετωπίσουν τις επικείμενες αμερικάνικες εκλογές σε ένα πολιτικό θρίλερ που υπόσχεται ιστορίες χειραγώγησης, δολοπλοκίες, ίντριγκες, ανατροπές, εκδίκηση και παιχνίδια εξουσίας.

Η βραβευμένη με Χρυσές Σφαίρες και Emmy σειρά επιστρέφει στην COSMOTE TV σε Α’ τηλεοπτική προβολή, στο COSMOTE CINEMA 4HD, την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 22.00, αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ