ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Mάιλι Σάιρους: Μετά τα ναρκωτικά & το αλκοόλ ο έρωτας στο Μάλιμπου

Mάιλι Σάιρους: Μετά τα ναρκωτικά & το αλκοόλ ο έρωτας στο Μάλιμπου

Ζει μια νέα αυγή ή απλά επιστρέφει στην αθωότητα μιας Χάνα Μοντάνα που την καθιέρωσε πριν γίνει naughty; Τα ναρκωτικά, ο Χέμσγουορθ, η παλιά, αλήτικη ζωή της, η hip-hop και η άλλη μέρα, η Μάιλι Σάιρους αποκαλύφθηκε στο περιοδικό Billboard μιλώντας για όλα και εξοργίζοντας μερικούς.

Στην εφ’ όλης της ύλης και άκρως εξομολογητική συνέντευξη η Μάιλι Σάιρους μιλάει για τον χωρισμό και την επανασύνδεση με τον Λίαμ Χέμσγουορθ, αλλά και για την απεξάρτησή της από τα ναρκωτικά.

Η 24χρονη τραγουδίστρια πριν από τέσσερα χρόνια αποτίναξε από πάνω της την αγνή και αθώα εικόνα της Χάνα Μοντάνα και υιοθέτησε μία πιο τολμηρή και ριζοσπαστική περσόνα. Τώρα κάνει U-Turn. Μιλώντας στο περιοδικό Billboard, αποκάλυψε ότι πλέον είναι "απόλυτα καθαρή" από τα ναρκωτικά και το οινόπνευμα.

"Δεν έχω καπνίσει χόρτο εδώ και τρεις εβδομάδες, το οποίο είναι το μεγαλύτερο διάστημα για μένα χωρίς αυτό. Δεν παίρνω ναρκωτικά και δεν πίνω. Είμαι εντελώς καθαρή τώρα. Ήταν κάτι που ήθελα να κάνω" δήλωσε η ποπ σταρ.

Η Μάιλι παραδέχτηκε ότι αυτή η αλλαγή στη ζωή της δεν ήταν καθόλου εύκολη, προσθέτοντας ότι στο παρελθόν δεν έδειχνε καμία σημασία στις παροτρύνσεις για να σταματήσει τη χρήση μαριχουάνας.

Επιπλεόν η Σάιρους γύρισε την πλάτη στη hip-hop, το twerking και τη μαύρη κουλτούρα από την οποία είχε δανειστεί πολλά στην προηγούμενη, πιο "αλήτικη" περίοδο της.

Η αφροαμερικανική κοινότητα ενοχλήθηκε κατηγορώντας τη για ιδιοτέλεια και μια προσπάθεια της να κάνει ένα πιο "λευκό" rebranding του εαυτού της μετά την τελευταία δισκογραφική της δουλειά Miley Cyrus & Her Dead Petz το 2015.

Στη συνέντευξη του περιοδικού που κυκλοφόρησε στις 3 Μαϊου η Σάιρους σχολιάζει τους στίχους της hip-hop για τον υλισμό και το σεξισμό που προωθούν, δύο αξίες που η ίδια δεν νιώθει ότι μπορεί να της υποστηρίξει πλέον ως καλλιτέχνης. Εννοείται ότι το Twitter της έβγαλε κόκκινη κάρτα ωστόσο η Σάιρους απάντησε στο Instagram της γράφοντας.

https://www.instagram.com/p/p

... Ας ξεκαθαρίσω κάτι. Σέβομαι ΟΛΟΥΣ τους καλλιτέχνες που λένε την αλήθεια και εκτιμώ ΟΛΑ τα μουσικά είδη (country , pop , alternative .... αλλά στη συγκεκριμένη ερώτηση έπρεπε να τοποθετηθώ για τη rap)," γράφει η Σάιρους. "Πάντα αγαπούσα και θα συνεχίσω να αγαπάω τη hip hop καθώς έχω συνεργαστεί με τους καλύτερους στο είδος. Αυτή τη στιγμή στη ζωή μου αλλά, επεκτείνομαι προσωπικά και μουσικά και προσανατολίζομαι σε μια πιο θετική, συνειδητοποιημένη rap! Καθώς μεγαλώνω καταλαβαίνω την επίδραση που η μουσική φέρνει στον κόσμο και βλέποντας που είμαστε σήμερα νιώθω ότι η νέα γενιά χρειάζεται θετικά, δυνατά μηνύματα! Είμαι υπερήφανη που είμαι μια καλλιτέχνης χωρίς σύνορα και νιώθω ευγνωμοσύνη που έχω την ευκαιρία να ανακαλύψω τόσα στιλ και ήχους!"

Στη συνέντευξη η Σάιρους μίλησε για το νέο της σιγκλ "Malimbu" για το οποίο πηγή έμπνευσης στάθηκε ο αγαπημένος της Λίαμ Χέμσγουορθ. To τραγούδι είναι το δικό της κάλεσμα να φέρει "πίσω τη δύναμη στη σχέση μου".

Παραδέχτηκε ότι μετά τον χωρισμό τους το 2013 "έπρεπε να αλλάξει τόσο πολύ".

"Η αλλαγή είναι τόσο δύσκολη. Ξαφνικά είναι σαν να μην σε αναγνωρίζεις πια. Σαν να λες στον εαυτό σου ότι πρέπει να ξαναγνωριστούμε".

Η Μάιλι και ο Λίαμ άρχισαν να βγαίνουν το 2013, όμως λίγο αργότερα χώρισαν για να επανασυνδεθούν το 2016 και όπως ανέφερε τον περασμένο μήνα η HollywoodLife το ζευγάρι θέλει σύντομα να επισημοποιήσει τη σχέση του.

Η επιστροφή στις ρίζες

https://www.instagram.com/p/p

Αντίθετα με τα δύο προηγούμενα άλμπουμ της, στα οποία πειραματίστηκε με νέους ήχους, στο καινούργιο τραγούδι, αλλά και γενικότερα στο νέο άλμπουμ, επιστρέφει στις κάντρι ρίζες της και τις συνδυάζει με τον ανέμελο ήχο της Καλιφόρνια.

Ο ήχος αντανακλά και το νέο της λουκ που είναι πιο χαμηλών τόνων. Στο βίντεο κλιπ φοράει ένα αέρινο φόρεμα και περπατάει ανέμελη και χαμογελαστή στην παραλία.

Το τραγούδι έχει το όνομα της πόλης όπου ζει το ζευγάρι, αλλά το τραγούδι είναι πολλά περισσότερο από μία αναφορά στο σπίτι τους.

Περιλαμβάνει πολλά γλυκά υπονοούμενα για τη σχέση του ζευγαριού. "Ποτέ δεν θα σε πίστευα τρία χρόνια πριν αν μου έλεγες ότι θα ήμουν εδώ και θα έγραφα αυτό το τραγούδι", λέει ένας από τους στίχους.

Την προσοχή έχει τραβήξει και το εξώφυλλο του άλμπουμ, στο οποίο η Μάιλι δείχνει για πρώτη φορά το δαχτυλίδι των αρραβώνων τους.

Όλα τα παραπάνω τα εγκρίνει η νονά της Ντόλι Πάρτον.

https://www.instagram.com/p/p

Χάνα Μοντάνα, εσύ;

ΔΗΜΟΦΙΛΗ