ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Εurovision 2017: Μέχρι και 5 χρόνια ποινή στον φαρσέρ της Καρντάσιαν

Εurovision 2017: Μέχρι και 5 χρόνια ποινή στον φαρσέρ της Καρντάσιαν
Twitter

Περιβόητος, προκλητικός και πλέον προφυλακιστέος είναι ο Ουκρανός φαρσέρ Βιτάλι Σέντιουκ που μετά τις Καρντάσιαν και Gigi Hadid, δύο από τα πιο πρόσφατα θύματα του, επιτέθηκε σε ένα θεσμό, τον αμφιλεγόμενο για την πολιτική του διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision.

 

Κατεβάζοντας το παντελόνι του επάνω στη σκηνή για να αποκαλύψει τα καλλυμένα με τη σημαία της Αυστραλίας οπίσθια του ο φαρσέρ έχει συλληφθεί από τις ουκρανικές αρχές που δεν βλέπουν κάποιο χιούμορ στο περιστατικό που μεταδόθηκε στην αναμετάδοση με τηλεθέαση εκατομμυρίων.

Την ανακοίνωση της προφυλάκισης του ανακοίνωσε ο ίδιος ο υπουργός Εσωτερικών της Ουκρανίας Αρσέν Αβακόφ. Ο φαρσέρ είναι αντιμέτωπος με χρηματικό πρόστιμο ή ακόμη και πενταετή ποινή φυλάκισης για χουλιγκανισμό, σύμφωνα με ανάρτησή του Αβακόφ στο Facebook.

Αυτή είναι το πλέον σοβαρό μέχρι σήμερα αντίποινο για την εριστική συμπεριφορά του γνωστού τρολ του κόκκινου χαλιού που έκανε την Κιμ Καρντάσιαν να ουρλιάξει από φόβο κάποιο καιρό πριν.

Έχοντας στήσει ξανά την ενέδρα του στο Παρίσι ο Sediuk προσπάθησε να φιλήσει τα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν στην έξοδο της από το εστιατόριο L' Avenue.

https://www.instagram.com/p/p

περιβόητος, αμφιλεγόμενος Ουκρανός που έχει τρολάρει το κόκκινο χαλί περισσότερο από κάθε άλλον. Μόλις μια εβδομάδα μετά την παρενόχληση του στη Gigi Hadid στην εβδομάδα μόδας στο Μιλάνο και την αγκωνιά που δέχτηκε, ο Vitalii Sediuk "επιτέθηκε" στην Κιμ Καρντάσιαν.

Η Κιμ Καρντάσιαν τον κατήγγειλε στις γαλλικές αρχές αλλά η αντιμαχία τους δεν κράτησε πολύ. Της Καρντάσιαν είχε προηγηθεί η επίθεση στην Gigi Hadid που δεν θέλει να τη θεωρούν "δημόσια γυναίκα", κάτι που έζησε από πρώτο χέρι ο Ουκρανός φαρσέρ που αποφάσισε νε πιάσει τη Gigi από πίσω και να τη σηκώσει από ψηλά την ώρα που πόζαρε με την αδελφή της στο Μιλάνο.

Σοκαρισμένη και έκπληκτη η ίδια, αμύνθηκε με αγκωνιά φωνάζοντας: “Άσε με. Ποιος στο διάολο είσαι;

Mετά την αντίδραση της ο φαρσέρ το έβαλε στα πόδια και ένας άντρας από την ασφάλεια του μοντέλου τη συγκράτησε για να μην τον καταδιώξει.

Το περιστατικό αναπαράχθηκε από πολλά μέσα ενημέρωσης, με κάποια από αυτά να σχολιάζουν με κακεντρέχεια την αντίδραση της. “Aυτή δεν είναι συμπεριφορά απέναντι σε ένα θαυμαστή” σχολίασε βρετανική φυλλάδα με την Gigi Hadid να απορεί γιατί οι δημοσιογράφοι δεν υπερασπίστηκαν το δικαίωμα της να ορίζει η ίδια ποιος την αγγίζει.

“Είμαι άνθρωπος και έχω κάθε δικαίωμα να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Πώς τολμά αυτός ο ηλίθιος να νομίζει πως μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο σε ένα άγνωστο;” έγραψε στο Twitter διευκρινίζοντας ότι δεν ήταν θαυμαστής της –όχι ότι αυτό θα άλλαζε κάτι.

Ποιος είναι ο Vitalii Sediuk

vitali

Ο επαγγελματίας φαρσέρ που έχει προκαλέσει πολλές φορές την οργή στο κόκκινο χαλί έχει ιστορικό στην παρενόχληση των διασήμων. Πρώην δημοσιογράφος από την Ουκρανία, έχει κάνει κακόγουστες φάρσες σε σταρ όπως τη Madonna ή τον Γουίλ Σμιθ –τον τελευταίο μάλιστα τον εξόργισε όταν προσπάθησε να τον φιλήσει στο στόμα εξοργίζοντας τον. Πιο δημόσιο θύμα του και αυτό που έδωσε τέλος στην καριέρα του στις ΗΠΑ ένα όνομα πολύ επίκαιρο σήμερα, ο Μπραντ Πιτ. Όταν ο φαρσέρ βρέθηκε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του film “Maleficent” έχωσε το πρόσωπό του ανάμεσα στα πόδια του σταρ.

Η υπερβολή του τιμωρήθηκε αυστηρά με τον Sediuk να καταδικάζεται σε τρία χρόνια δικαστικής επιτήρησης, σε ένα χρόνο ψυχιατρικής παρακολούθησης ενώ του απαγορεύτηκε η παρουσία σε βραβεία, κόκκινα χαλιά και ψυχαγωγικά events.

Υπερασπιζόμενος τον εαυτό του στο The Hollywood Reporter o φαρσέρ, κάτοικος πλέον Ευρώπης μετά την εξορία που του εξασφάλισε το Χόλιγουντ, είπε ότι ήθελε να αποδείξει κάτι απλό.

https://www.instagram.com/p/p

“H Gigi δεν είναι ένα μοντέλο για Υψηλή Ραπτική. Αν και βρίσκω τόσο αυτή όσο και την Κένταλ Τζένερ ωραία κορίτσια δεν ανήκουν στην πασαρέλα. Η φάρσα μου είναι μια διαμαρτυρία, ένα μανιφέστο απέναντι σε όλους όσοι θέλουν να κάνουν τη μόδα tabloid” σχολίασε.

https://www.instagram.com/p/p

Ερωτηθείς για το περιστατικό με τη Gigi Hadid και τη “σεξουαλική επίθεση απέναντι της” o Sediuk απάντησε:
Mην είστε υπερβολικοί”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ