ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κανιβαλισμός & σεξ: Η Κέιτι Πέρι επιστρέφει με NSFW ορέξεις (vid)

Κανιβαλισμός & σεξ: Η Κέιτι Πέρι επιστρέφει με NSFW ορέξεις (vid)

Αποφασισμένη να κλέψει τον προβολέα από την Μάιλι Σάιρους που επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της ως μια πιο ενήλικη Χάνα Μοντάνα, η Κέιτι Πέρι από την Καλιφόρνια έχει διάθεση να τρολάρει τους πάντες και τα πάντα. 

Όπως και να έχει, η Πέρι πέτυχε πάλι να είναι viral από την Παρασκευή όταν και το προκλητικό video για το single της Bon Appétit σέρβιρε την ίδια στο κοινό.

Στο video η Πέρι είναι το κύριο πιάτο σε ένα συμπόσιο κανίβαλων με την ίδια να ψήνεται, βράζεται και να μαρινάρεται από τους σεφ που θέλουν να την κάνουν πιο νόστιμη από όσο είναι.

Το Twitter διχάστηκε από την τόλμη της να μιλήσει για την κατάχρηση εξουσίας με ένα video που έχει αναφορές σε μια κουλτούρα όπου ο άνθρωπος τρώει τον άνθρωπο.

Σκηνοθετημένο από τους Dent De Cuir, την κολεκτίβα που εδρεύει σε Παρίσι και Μόντρεαλ, το clip είναι τολμηρό και έχει την ανατροπή που δικαιώνει την Πέρι στο τέλος.

Μήπως το παράκανε;

katy twitter

Η αντισυμβατική Πέρι γνώριζε ότι το video θα ενοχλούσε τους νεοσυντηρητικούς που ενοχλούνται από οτιδήποτε διαφέρει αλλά δεν θα νοιαστεί και ιδιαίτερα γιατί το video είναι μια πρώτη γεύση του album που ανακοίνωσε ότι κυκλοφορεί σε δύο μήνες περίπου.

Το Bon Appetit είναι μια αλληγορία για πολλά. Τη σεξουαλική απελευθέρωση της ίδιας και των γυναικών, τον σεξισμό και την εκμετάλλευση στις προσωπικές και εργασιακές σχέσεις.

Επιπλέον η Πέρι ανακοίνωσε με ανάρτηση της στο Instagram το πέμπτο studio album της "Witness" που θα κυκλοφορήσει στις 9 Ιουνίου.

Επιπλέον η Πέρι ξεκινάει περιοδεία από τις 7 Σεπτεμβρίου και είναι σε συζητήσεις με το ABC για να κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση ως μια από τους κριτές στο reboot του American Idol. Η Πέρι έχει τεράστια όρεξη να μονοπωλήσει την ποπ.

Καλή χώνεψη.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ