ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ο Zoolander επέστρεψε και είναι πιο γελοίος από ποτέ

Ο Zoolander επέστρεψε και είναι πιο γελοίος από ποτέ

Είναι μια ταινία ορόσημο για αυτούς που αγαπάνε να μισούν αλλά κυρίως να αγαπάνε τον κόσμο της μόδας. Το trailer του “Zoolander 2” δόθηκε στη δημοσιότητα και είναι πιο αστείο, φαιδρό, κωμικό, σατυρικό από ποτέ.

15 χρόνια μετά ο νάρκισσος Ντέρεκ Zoυλάντερ που κλασικά τον υποδύεται ο Μπεν Στίλερ και μαζί του κουβαλάει μια ολόκληρη στρατιά από επώνυμους που θα κάνουν ό,τι μπορούν για να δικαιώσουν την επιστροφή του.

Ο πανίβλακας Χάνσελ aka Όουεν Ουίλσον, o επικά κακός Μουγκάτου aka Ουίλ Φέρελ αλλά και οι Kρίστεν Ουίγκ, Πενέλοπε Κρουζ, Κάνιε Ουέστ, Τζάστιν Μπίμπερ και Μπένεντικτ Κάμπερμπατς εμφανίζονται σε ένα trailer που καταφέρνει να πακετάρει σχεδόν ολόκληρη τη showbiz σε 2 λεπτά και κάτι που μας επιβεβαιώνουν το αυταπόδεικτο.

Τo supertrailer του Star Wars είναι ό,τι χρειάζεσαι μέχρι τις 18 Δεκεμβίου

Κανείς δεν κάνει καλύτερο duckface από αυτόν που αναρωτήθηκε στο teaser της ταινίας το εξωφρενικά αναπάντητο ερώτημα. "Αν ο Θεός υπάρχει, γιατί έφτιαξε άσχημους ανθρώπους;" Η απάντηση ίσως δοθεί στις 12 Φεβρουαρίου όταν οι τάσεις της μόδας πλημμυρίσουν τις σκοτεινές αίθουσες και εμείς θα φοράμε τα μπρατσάκια μας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ