ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Oι Σταρκ ξανά εν τη ενώσει! (vid)

Game of Thrones: Oι Σταρκ ξανά εν τη ενώσει! (vid)

Ο χειμώνας ήρθε και ο Βορράς θυμάται! Το ίδιο και το περιοδικό Entertainment Weekly που προλογίζει την τηλεοπτική εμμονή που έρχεται στην προτελευταία σεζόν της σειράς που τα ξεκίνησε όλα. Ο οίκος των Σταρκ έχει reunion και συναντιέται για πρώτη φορά μετά το επεισόδιο της πρώτης σεζόν που τους δοκίμασε, τους απείλησε και τους έκανε αυτό που είναι σήμερα. Μαχητές του Βορρά και απόγονοι ενός Νεντ Σταρκ που πρέπει να δικαιωθεί στο Game Of Thrones

Οι Jon Snow (Kit Harington), Sansa (Sophie Turner), Arya (Maisie Williams) και Bran (Isaac Hempstead-Wright) έχουν το δικό τους, συλλεκτικό εξώφυλλο ενώ ξεχωρίζει το οικογενειακό πορτρέτο των Σταρκ, ενός οίκου σχεδόν τραγικού που έχει δοκιμαστεί από τη μοίρα αιματηρά και σκληρά.

Στις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού ο φακός του Mark Hom ταξιδεύει στα γυρίσματα της σειράς στη Βόρεια Ιρλανδία και Ισπανία.

"Το ξέρω ότι ακουγόμαστε γραφικοί όταν λέμε κάθε φορά, χρόνο με το χρόνο ότι αυτή τη φροά ξεπεράσαμε τους εαυτούς μας, όμως πραγματικά το εννοώ όταν λέω ότι στον έβδομο κύκλο όλοι δώσαμε τον καλύτερο εαυτό μας μπροστά και πίσω από τις κάμερες" λέει ο συνδημιουργός της σειράς Benioff.

https://www.instagram.com/p/p

Λίγα λόγια για το Βορρά

"Ο Οίκος Σταρκ του Γουίντερφελ είναι ένας από τους μεγαλύτερους οίκους στο Γουέστερος και ο κυρίαρχος οίκος στον Βορρά. Πολλοί μικρότεροι οίκοι είναι ορκισμένοι σε αυτούς.

Στις παλιές μέρες κυβερνούσαν σαν Βασιλιάδες του Βορρά. Από την άφιξη του Αίγκον και στο εξής φέρουν τον τίτλο του Φύλακα του Βορρά. Η έδρα τους, το Γουίντερφελ, είναι ένα αρχαίο κάστρο γνωστό για την ανθεκτικότητά του. Το οικόσημό τους είναι ένας γκρίζος ανταρόλυκος που τρέχει σε λευκό πεδίο, και τα λόγια τους είναι "Ο Χειμώνας Έρχεται", ένα από τα ελάχιστα λόγια οίκων το οποίο προειδοποιεί και δεν καυχιέται. Τα μέλη της οικογένειας τείνουν να έχουν άπαχα και μακριά πρόσωπα, με μαύρα μαλλιά και γκρίζα μάτια" αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα WikiWesteros.

Ο Ghost δεν είναι πια εδώ

rr ghost

Ο τετράποδος σύμμαχος του πιστός σύντροφος του Τζον Σνόου πέθανε αυτήν την εβδομάδα στο Καταφύγιο Άγριων Λύκων ανακοίνωσε ο ίδιος ο συγγραφέας του Game of Thrones Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν στο Twitter του.

O Ghost ήταν μέλος της αγέλης που ζούσε στο κέντρο φιλοξενίας το οποίο υποστηριζόταν από την οικογένεια του Μάρτιν.

Περισσότερα εδώ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ