ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game Of Thrones: Ο Tζον Σνόου γυρνάει την πλάτη του στα Όσκαρ

Game Of Thrones: Ο Tζον Σνόου γυρνάει την πλάτη του στα Όσκαρ
Norman Jean Roy for Esquire

Ο διεκδικητής του θρόνου στο επικό Game Of Thrones του ΗΒΟ που επιστρέφει με ορμή στις οθόνες τον ιούλιο, ο τηλεοπτικός Τζον Σνόου του οίκου Σταρκ Κιτ Χάρινγκτον φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Esquire -όπως και όφειλε, η πρεμιέρα του έβδουμ κύκλου πλησιάζει.

Στη συνέντευξη που συνοδεύει την πολύ βρετανική του φωτογράφιση ο Χάρινγκτον μίλησε για τη σχέση του με την Ρόουζ Λέσλι την οποία και ερωτεύτηκε στα γυρίσματα της σειράς που τους ένωσε.

Οι δύο τους γνωρίστηκαν στο πλατό και έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση τον Ιανουάριο του 2016.

"Δεν θέλω να μιλάω πολύ για τη σχέση μας" είπε ο Χάρινγκτον στο περιοδικό Esquire. "΅Είναι δική της όσο είναι και δική μου. Είμαστε πολύ - πολύ ευτυχισμένοι. Αυτό όμως μπορώ να στο επιβεβαιώσω" σχολίασε προσθέτοντας ότι σχεδιάζουν να μετακομίσουν μαζί άμεσα.

Επιπλέον ο Χάρινγκτον μίλησε για το αύριο μετά το τέλος του Χειμώνα του Game Of Thrones.

Kit Harington Esquire June July 2017 Cover 2

"To Παιχνίδι ήταν ένας καλός επίλογος για τη δεκαετία των 20s αλλά τώρα τριαντάρισα" λέει. "Ίσως πρέπει να επινοήσω ξανά τον εαυτό μου και να με γνωρίσετε ως κάποιον που δεν σχετίζεται με κανένα θρόνο. Πάντως δεν θα παλέψω να είμαι κομμάτι μιας παραγωγής που θέλει να διεκδικήσει Όσκαρ. Δεν θα με ενδιέφερε κάτι τέτοιο" πρόσθεσε.

Φωτογραφημένος από τον Norman Jean Roy ο Κιτ Χάρινγκτον είναι ένας από τους ήρωες που θα μείνουν διαχρονικοί μέσα στο χρόνο -άλλωστε είναι ένας άντρας που έχει πεθάνει και ήρθε πίσω στη ζωή και αυτό δεν το λες και εύκολο...

Διαβάστε τη συνέντευξη του εδώ

Kit Harington Esquire June July 2017 Cover 1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ