ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

House of Cards: Το νέο teaser προφητεύει ποιός είναι το αφεντικό

House of Cards: Το νέο teaser προφητεύει ποιός είναι το αφεντικό

Πρόσφατα στις Κάννες η Κλερ Άντεργουντ ήτοι Ρόμπιν Ράιτ κατηγόρησε (αστειευόμενη) τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για λογοκλοπή. Το αν είχε δίκιο ή άδικο θα αποδειχθεί αύριο όταν και το πολιτικό δράμα "House Of Cards" του Netflix επιστρέψει στη μικρή οθόνη κάνοντας πρεμιέρα με απειλές και υποσχέσεις τηλεθέασης.

Ήδη εκατομμύρια τηλεθεατές δηλώνουν πανέτοιμοι να καθηλωθούν την Τετάρτη 31 Μαΐου καθώς η σειρά θα κάνει τη μεγάλη πρεμιέρα για πέμπτη φορά. Το "House of Cards" έχει εκτοξεύσει τη δημοτικότητα των Κέβιν Σπέισι και Ρόμπιν Ράιτ στα ύψη και έχει ανανεώσει το είδος του πολιτικού δράματος με μακιαβελική ευστροφία.

Συνεχίζοντας την τηλεοπτική καμπάνια για την πρεμιέρα οι παραγωγοί παρέδωσαν ακόμη ένα teaser της σειράς στο Twitter.

Στο νέο video ο Φρανκ Άντεργουντ της βραβευμένης με Χρυσές Σφαίρες και Emmy σειράς δείχνει ποιός είναι το αφεντικό.

Ο πολυαναμενόμενος πέμπτος κύκλος κάνει πρεμιέρα αύριο και περιλαμβάνει 13 επεισόδια τα οποία θα μεταδίδονται ένα ανά εβδομάδα. Σε αυτό τον κύκλο ωστόσο δεν συμμετέχει ο δημιουργός της σειράς, συγγραφέας και παραγωγός Μπο Γουίλιμον καθώς συγγραφείς του πέμπτου κύκλου είναι οι Μελίσα Γκίμπσον και Φρανκ Πουγκλίζ, βετεράνοι σεναριογράφοι οι οποίοι νιώθουν τον "Φρανκ" και την "Κλερ" μέλη της οικογένειάς τους.

Όπως αποκαλύπτει και το επίσημο trailer της σειράς στο νέο αυτό κύκλο θα παρακολουθήσουμε τη συνέχεια της προεκλογικής εκστρατείας μεταξύ του Φρανκ 'Αντεργουντ (Κέβιν Σπέισι) και του Γουίλ Κόνγουεϊ (Τζόελ Κίναμαν) ο οποίος διεκδικεί την ηγεσία του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος ενόψει των εκλογών.

Ο προηγούμενος κύκλος διακόπηκε κατά τη διάρκεια των προκριματικών εκλογών στις ΗΠΑ. Ο Φρανκ και η Κλερ είναι αποφασισμένοι να κερδίσουν με κάθε κόστος και είναι φανερό ότι θα επιδιώξουν τον προεδρικό θώκο λυσσαλέα.

Ο 5ος κύκλος του House of Cards, που ολοκληρώνεται σε 10 επεισόδια, θα προβάλλεται από τις 31 Μαΐου στις 22.00 και κάθε Τετάρτη βράδυ στις 22.00, στο COSMOTE CINEMA 4HD, με δύο επεισόδια στη σειρά.

Μετά την προβολή τους, τα διπλά επεισόδια θα είναι διαθέσιμα, για μία εβδομάδα, on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS. Οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθήσουν τη σειρά και ετεροχρονισμένα, μέσω του COSMOTE Replay TV ή να την γράψουν σε σκληρό δίσκο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ