ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πίπα Μίντλετον: Mετά τον κοστοβόρο γάμο στο Σίδνεϊ για το ταξίδι του μέλιτος

Πίπα Μίντλετον: Mετά τον κοστοβόρο γάμο στο Σίδνεϊ για το ταξίδι του μέλιτος
Ιnstagram@pippamidleton

Οι πρώτες φωτογραφίες της μικρότερης αδελφής της Κέιτ Μίντλετον, Πίπα Μίντλετον και του συζύγου της Τζέιμς Μάθιους μετά το γάμο γεμίζουν το διαδίκτυο.

Το νεόνυμο ζευγάρι συνεχίζει το μήνα του μέλιτος στην Αυστραλία, τον τελευταίο σταθμό τους στο νότιο ημισφαίριο.

Το νιόπαντρο ζευγάρι που πέρασε την περασμένη εβδομάδα με ανάπαυση στις παρθένες ακτές της Νέας Ζηλανδίας, έφθασε στο Σίδνεϊ αργά χθες και άρχισε να επισκέπτεται τα αξιοθέατα της πόλης, ενώ σήμερα το πρωί εθεάθη στη διάσημη Γέφυρα του Σίδνεϊ, ορόσημο της πόλης, μετέδωσαν τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης.

pippa1

Instagram@pippamiddleton

Το ζευγάρι πήρε αργότερα υδροπλάνο για να πάει για φαγητό σε διάσημο εστιατόριο στον Ποταμό Χόκσμπερι.

pippa2

Instagram@pippamiddleton

Ο 33χρονη Πίπα παντρεύτηκε τον ευγενή και χρηματιστή Μάθιους σε μια μικρή εκκλησία του 12ου αιώνα στις 20 Μαΐου, με καλεσμένους στην τελετή και στη δεξίωση μέλη της βασιλικής οικογένειας, ευγενείς και διασημότητες.

Μέσα στο "μαγεμένο δάσος"

Η Vogue επιστρέφει στη γαμήλια τελετή ρίχνοντας φως σε μικρές, κοστοβόρες λεπτομέρειες της "παραμυθένιας" στιγμής στη ζωή της Μίντλετον.

Το αξίας 120.000 λιρών ολάνθιστο "παλάτι" με τον πανύψηλο θόλο που ήρθε από το Βέλγιο, ήταν γεμάτο από κερασόδεντρα και τα τραπέζια ήταν στολισμένα για να υπενθυμίσουν το θέμα της γαμήλιας δεξίωσης, το "μαγεμένο δάσος".

Τα τραπεζομάντιλα σε ανοιχτό πράσινο χρώμα ήταν γεμάτα από ροζ και λευκά τριαντάφυλλα ενώ η βραδινή δεξίωση που πραγματοποιήθηκε στον κήπο του σπιτιού των Μίντλετον αξίας 5 εκατομμυρίων λιρών στο Bucklebury του Berkshire ήταν πνιγμένη στην πολυτέλεια.

Ο γάμος κόστισε πάνω από 1 εκατομμύριο λίρες και την γαμήλια δεξίωση επιμελήθηκε καλλιτεχνικά ο Djordje Varda.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ