ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Quiz: Ποιο πρώην πρωθυπουργικό ζευγάρι γιόρτασε έτσι τον γάμο του;

Quiz: Ποιο πρώην πρωθυπουργικό ζευγάρι γιόρτασε έτσι τον γάμο του;

Ο Ντέιβιντ Κάμερον και η σύζυγος του Σαμάνθα αποφάσισαν να υπενθυμίσουν σε όλους τα 21 χρόνια έγγαμου βίου ποστάροντας τα πόδια τους στο Instagram.

Tη στιγμή που η διάδοχος του Τερέζα Μέι περνάει την πιο δύσκολη εβδομάδα από τότε που ανέλαβε το ρόλο να βγάλει τη Βρετανία από την Ευρώπη ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας διακοπεύει στην Ανδαλουσία της Ισπανίας.

Η Κάμερον ανέβασε αυτή τη φωτογραφία στο Instagram την Πέμπτη με τη λεζάντα "Σήμερα κλείνουμε 21 χρόνια γάμου" ενθουσιάζοντας αρκετούς χρήστες στο Instagram ωστόσο η tabloid των tabloid Daily Mail το χαρακτήρισε "αντιαισθητική" και "φτηνή".

Άλλοι χρήστες σχολίασαν πόσο περιποιημένα είναι τα δάχτυλα και τα νύχια των ποδιών του πρώην πρωθυπουργικού ζεύγους της Βρετανίας.

https://www.instagram.com/p/p

Η Σαμάνθα Κάμερον έβγαλε στην αγορά τα δικά της ρούχα τον Νοέμβριο και προφανώς μελετάει με ιδιαίτερη συνέπεια τις αναρτήσεις της πρώην Πρώτης Κυρίας Μισέλ Ομπάμα.

Οι Ομπάμα ήταν εκείνοι που πόσταραν πρώτοι τα πόδια τους στο Instagram για να γιορτάσουν τον έρωτα τους την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

https://www.instagram.com/p/p

Οι Κάμερον παντρεύτηκαν το 1996 και για τη γνωριμία τους ευθύνεται η αδελφή του Κάμερον, Κλερ που γνώρισε την καλή φίλη της Σαμάνθα στον Κάμερον σε ένα πάρτι στο πατρικό της οικογένειας.

Οι Κάμερον έχουν τρία παιδιά. Ο γιος τους Ίβαν Κάμερον γεννήθηκε με εγκεφαλική παράλυση και ο θάνατος του το 2009 σε ηλικία έξι ετών δοκίμασε τις αντοχές της οικογένειας.

"Αλλάζει τη ζωή σου για πάντα. Είναι σκληρό, σε κάνει μοναχικό και σε απομονώνει. Φοβάσαι ότι δε θα μπορέσεις να ανταποκριθείς" είχε πει η Σαμάνθα Κάμερον για την απώλεια που τους ένωσε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ