ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Instagram Report: Η JLo χωρίς μέικ απ & η «έγκυος» Χάλι Μπέρι

Instagram Report: Η JLo χωρίς μέικ απ & η «έγκυος» Χάλι Μπέρι

Στα social media των star αποκαλύπτονται και δηλώνονται πολλά. Αυτό το Σαββατοκύριακο δύο αναρτήσεις μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των χρηστών του Instagram για εντελώς διαφορετικούς λόγους. 

Στην πρώτη η αειθαλής Τζένιφερ Λόπεζ αποκαλύπτει την στρατηγική της για να είναι φρέσκια και γεμάτη ενέργεια στη σκηνή του Λας Βέγκας που την έχει αναδείξει σε μία από τις βασίλισσες του.

"Λοιπόν, έτσι είμαι πριν από το show" λέει η 47χρονη Λατίνα σταρ στο φακό. "Κάθομαι εδώ, χωρίς να έχω φτιάξει τα μαλλιά μου, χωρίς να φοράω μέικ απ, χωρίς να κάνω το οτιδήποτε. Προσπαθώ να προετοιμαστώ εγκεφαλικά για να σας παραδώσω όλα όσα έχω" λέει η Λόπεζ με το τραγούδι της "All I Have" να ακούγεται (όχι τυχαία) στο background του video προτού ανέβει στη σκηνή του AXIS στο Planet Hollywood της πόλης της αμαρτίας.

https://www.instagram.com/p/p

Είναι λογικό να χρειάζεται λίγη ώρα με τον εαυτό της. Οι υποχρεώσεις της συμπεριλαμβάνουν καθημερινές εμφανίσεις από τις 24 Μαίου και η JLo, μητέρα, επιχειρηματίας, entertainer, χορεύτρια, τραγουδίστρια, ηθοποιός και σύντροφος του Alex Rodriguez θα τις φέρει όλες εις πέρας.

"Μπορώ να φάω μπριζόλα και πατάτες τηγανητές;"

halle

Απαντώντας στις φήμες για εγκυμοσύνη μετά την εμφάνιση της στο κόκκινο χαλί φιλανθρωπικής εκδήλωσης στο Λος Άντζελες με ασημένιο φόρεμα, αρκετά στενό για να τονίσει τις καμπύλες αλλά και την κοιλιά οποιασδήποτε, η 50χρονη ηθοποιός χρησιμοποίησε το χιούμορ γράφοντας στη λεζάντα:

"Μπορεί ένα κορίτσι να φάει μπριζόλα και πατάτες τηγανητές;" αναρωτήθηκε η ίδια και στη συνέχεια ο εκπρόσωπος τύπου της δήλωσε με κάθε επισημότητα στο People ότι όχι, η ηθοποιός δεν είναι έγκυος. Τα δύο παιδιά της και οι λιχουδιές στην κουζίνα της της αρκούν.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ