ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Tζέσικα Τσάστειν: Σταρ και κόμισσα μετά τον μυστικό γάμο της στην Ιταλία

Tζέσικα Τσάστειν: Σταρ και κόμισσα μετά τον μυστικό γάμο της στην Ιταλία
Instagram/jessicachastain

H κοκκινομάλα του Χόλιγουντ ξεκίνησε ένα νέο κεφάλαιο ζωής. Το Σαββατοκύριακο η Τζέσικα Τσάστειν παντρεύτηκε τον σύντροφο της σε μια τελετή γεμάτη από ιταλική αριστοκρατία.

Μαχητική και low profile η Τσάστειν παντρεύτηκε τον σύντροφο της Gian Luca Passi de Preposulo στο οικογενειακό κτήμα του Passi de Preposulo στο Treviso με ελάχιστους διάσημους καλεσμένους -ανάμεσα τους οι Anne Hathaway, Emily Blunt και ο συμπρωταγωνιστής της Τσάστειν στο Zero Dark Thirty, Edgar Ramirez.

Η οικογένεια του Passi de Preposulo είναι μία από τις πιο ιστορικές της περιοχής με το γενεαλογικό του δέντρο των ευγενών προγόνων του να χάνεται στο 973.

Όπως αναφέρει το περιοδικό People η Τσάστειν είναι πλέον και επίσημα μια κόμισσα.

Ο Passi de Preposulo εργάζεται στο χώρο της μόδας -σήμερα εργάζεται για την εταιρία Moncler ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στον οίκο Armani.

Αν και η Τσάστειν αποφεύγει τις διάσημες φιλίες ο σύζυγος της είναι φίλος των Λεονάρντο ΝτιΚάπριο, Τζορτζ Κλούνεϊ και Τζούλια Ρόμπερτς.

"Eίμαι πραγματικά ευτυχισμένη" έλεγε η ηθοποιός σε κόκκινο χαλί του 2013. "Η δουλειά μου πάει πολύ καλά, έχω μια υπέροχη σχέση, δεν νομίζω ότι μπορώ να απαιτήσω κάτι περισσότερο" είπε στον Mario Lopez τη βραδιά των Όσκαρ.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ