ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Social Buzz: Ο γάμος του Γκριεζμάν & η κόρη του Κόρνελ για το θάνατο

Social Buzz: Ο γάμος του Γκριεζμάν & η κόρη του Κόρνελ για το θάνατο

Εάν κάποιος βρεθεί μπροστά στον Ντόναλντ Τραμπ και τον ρωτήσει τι γνώμη έχει για τα social media θα πάρει την απάντηση που του αξίζει. Ο εραστής του Twitter πρόεδρος των ΗΠΑ ξέρει ότι τα κοινωνικά δίκτυα κάνουν πρωτοσέλιδα. Σε αυτό συμφωνούν για σήμερα ο Αντουάν Γκριεζμάν, η κόρη του Κρις Κορνέλ των Soundgarden που έφυγε τραγικά κάποιες εβδομάδες πριν και τρεις μάστορες του marketing που φροντίζουν για τη Barbie

Mε ένα retweet ο άσος της Ατλέτικο Μαδρίτης Γκριεζμάν επιβεβαίωσε ότι ανήκει πλέον στο κλαμπ των παντρεμένων. Ο Αντουάν Γκριεζμάν παντρεύτηκε την Έρικα Σοπερενά στις 15 Ιουνίου στο Τολέδο και το γεγονός γνωστοποιήθηκε μέσω του λογαριασμού του twitter του ποδοσφαιριστή με ένα κοινό γαμήλιο πορτρέτο.

Ο Γριεζμάν και η σύντροφος του παντρεύτηκαν στο Palais de Galiana, ένα κτίριο του 8ου αιώνα στις όχθες του ποταμού Τάγου υπό άκρα μυστικότητα με πολλούς παίκτες της Ατλέτικο ανάμεσα στους καλεσμένους που σεβάστηκαν την επιθυμία του ζευγαριού και δεν ανήρτησαν κάποια φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέχρι που το έκανε ο ίδιος ο γαμπρός.

Στην φωτογραφία του Γκριεζμάν, που προσέλκυσε εκατομμύρια likes και χιλιάδες σχόλια με ευχές, ο ποδοσφαιριστής φοράει το γαμπριάτικο κοστούμι του και η αγαπημένη του το νυφικό της. Το σχόλιο που την συνοδεύει είναι "Ένας δρόμος γεμάτος ευτυχία".

Η Barbie από το Instagram στις εκδόσεις

Είναι το κορίτσι με τον λογαριασμό στο Instagram που ζηλεύουν όλες. Το κορίτσι με τις συνεχείς φωτογραφίσεις με εμφανίσεις που επιμελούνται σχεδιαστές ρούχων, ταξίδια στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, στην Έκθεση Έργων Τέχνης Art Basel, στη Βασιλεία. Το κορίτσι με πολλά αξεσουάρ, προϊόντα μακιγιάζ ακόμη και αντηλιακό. Το κορίτσι με τριμελή ομάδα styling που την ακολουθεί σε κάθε της βήμα και το κορίτσι με 1,7 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram.

Σε ευθύ ανταγωνισμό με τους κορυφαίους bloggers της μόδας στον κόσμο, ο λογαριασμός @BarbieStyle είνει εξαιρετικά δημοφιλής (πώς θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά άλλωστε; Η Barbie έκανε το ντεμπούτο της το 1959 ως πνευματικό παιδί της συνιδρύτριας της Mattel, Ρουθ Χάντλερ και έκτοτε πωλείται σε 150 χώρες και αποτελεί είδος της παγκόσμιας ιστορίας παιχνιδιών).

https://www.instagram.com/p/p

Έχοντας ξεκινήσει ως προσωπικό project της Κιμ Κούλμον (στελέχους της Barbie Design στη Mattel) και των Ρόμπερτ Μπεστ και Ζλάταν Ζουκάνοβιτς που είναι οι επικεφαλής δημιουργικού και φωτογραφίας του λογαριασμού ο λογαριασμός δημιουργήθηκε για να "επισημάνει την επιρροή της Barbie στον χώρο της μόδας, της τέχνης και του πολιτισμού, ενώ τιμά τη διάσημη κούκλα και στον ψηφιακό κόσμο".

"Η Barbie ξεκίνησε ως μοντέλο μόδας. Προσποιούμαστε ότι είναι μία νεαρή που παρακολουθεί διάφορες εκδηλώσεις μόδας και τέχνης και ταξιδεύει πολύ" ανέφερε η Κούλμον στο racked. "Η Barbie είναι η celebrity μας και εμείς η ομάδα της" σημείωσε. Τα περισσότερα από τα ρούχα που φοράει η κούκλα σχεδιάζονται αποκλειστικά για το Instagram από τον Μπεστ. Οι Κούλμον, Μπεστ και Ζουκάνοβιτς συνεργάζονται άψογα και εργάζονται για το Chanell @BarbieStyle εκτός ωραρίου εργασίας και Σαββατοκύριακα.

Το @BarbieStyle πλέον περνάει στις προθήκες των βιβλιοπωλείων με το βιβλίο "The Art of @BarbieStyle" που κυκλοφόρησε από τον οίκο Assouline να επιβεβαιώνει όλα όσα διαβάσατε παραπάνω.

https://www.instagram.com/p/p

"Μου λείπεις μπαμπά

Τον πατέρα της Κρις Κορνέλ που αυτοκτόνησε με τραγικό τρόπο στις 17 Μαΐου στο Nτιτρόιτ αποχαιρέτησε η 12χρονη κόρη του Τόνι ανήμερα της Γιορτής του Πατέρα. Το αποχαιρετιστήριο γράμμα της αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Κρις Κορνέλ στο Facebook.

Γράφει ανάμεσα σε άλλα:

"Μπαμπά, ας ξεκινήσω λέγοντας σου πόσο σε αγαπώ και πόσα σημαίνεις για μένα. Είσαι το είδωλο μου και κάποιον που θαύμαζα από πάντα. Είσαι πάντα εκεί για μένα και κάθε μέρα με πηγαίνει πιο μπροστά. Κάθε φορά που κλαίω ή νιώθω ότι δεν μπορώ να συνεχίσω χωρίς εσένα ακούω τη φωνή σου να μου λέει 'Μην ανησυχείς φυστικάκι μου. Η ανησυχία είναι ξόδεμα χρόνου, είμαι καλά'".

"Σε αγαπώ και μου λείπεις Μπαμπά. Σου αξίζει μια ολόκληρη μέρα για σένα γιατί είσαι ο καλύτερος πατέρας που θα μπορούσα να έχω ποτέ. Χρόνια πολλά για την Ημέρα του Πατέρα!

Σε αγαπώ,

Το μωρό του, Τόνι". Δάκρυα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ