ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Rihanna: Stoned για τη νέα επέλαση της στη μόδα με τον Μanolo Blahnik (vid)

Rihanna: Stoned για τη νέα επέλαση της στη μόδα με τον Μanolo Blahnik (vid)

Η πριγκίπισσα της μουσικής βιομηχανίας (ανάμεσα σε άλλα) Rihanna των Μπαρμπέιντος είναι περισσότερο τολμηρή από όσο μπορούν να αντέξουν πολύ. Παράλληλα είναι και μια ευφυέστατη επιχειρηματίας στο χώρο της μόδας με συνεργασίες ευπώλητες.

Χρησιμοποιώντας το video του τελευταίου της single σε συνεργαγία με τον Dj Khaled η Rihanna υπερασπίζεται πολλά. Υπερασπίζεται την θηλή ως μια από τις γυναίκες που τάσσεται υπέρ του Free the Nipple με ρούχα που αποκαλύπτουν το στήθος της χωρίς ντροπή και παράλληλα υπερασπίζεται την νέα συνεργασία της με τον υποδηματοποιό Manolo Blahnik φορώντας τα παπούτσια γεμάτα από πέτρες που σχεδίασε η ίδια μαζί με το οίκο.

Ο τίτλος της συλλογής είναι "So Stoned" -που στην αργκό σημαίνει κάτι εντελώς διαφορετικό από πολύτιμους ή ημιπολύτιμους λίθους στα αξεσουάρ της μόδας- και περιλαμβάνει mules, πέδιλα με λουριά, σανδάλια και gladiators, όλα με διάφανα δεσίματα και έντονες λεπτομέρειες από πέτρες.

Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη προς πώληση στις 6 Ιουλίου σε όλα τα καταστήματα του brand και στα online stores που συνεργάζεται και ήδη έχει κερδίσει τη δημοφιλία που όλοι περίμεναν καθώς η RiRi έχει το άγγιγμα του Μίδα σε ό,τι υπογράφει.

Παράλληλα η Rihanna εξακολουθεί να είναι μια πολύ κανονική για star διάσημη απαντώντας η ίδια σε DM θαυμαστή της που τη ρώτησε πώς μπορεί να ξεπεράσει τον πόνο του χωρισμού.

"Πώς ξεπέρασες τον πρώτο σου χωρισμό; Δυσκολεύομαι" τη ρώτησε ο χρήστης @WaladShami στο Instagram για να πάρει απάντηση λίγο αργότερα από την ίδια.

"Δέξου αυτόν τον χωρισμό ως δώρο! Κλάψε αν χρειάζεται, αλλά δεν θα είναι για πάντα! Θα βρεις ξανά την αγάπη και θα είναι ακόμη πιο όμορφα! Στο μεσοδιάστημα απόλαυσε όλα όσα ΕΣΥ είσαι!" είπε η 29χρονη που ήδη αποπλανεί το διαδίκτυο και τα μουσικά κανάλια με το video clip "Wild Thoughts" φορώντας ένα πράσινο bohemian φόρεμα του οίκου Alberta Ferretti.

RIRI1

ΔΗΜΟΦΙΛΗ