ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τερέζα Μέι: Guest star στο Αδελφάτο των Ιπποτών της Ελεεινής Τραπέζης

Τερέζα Μέι: Guest star στο Αδελφάτο των Ιπποτών της Ελεεινής Τραπέζης

Μπορεί να βρεθεί αντιμέτωπη με ανταρσία μέσα στο ίδιο της το κόμμα; Μήπως αντικατασταθεί από τον υπουργό Οικονομικών Φίλιπ Χάμοντ για το Brexit; Πολλά είναι ρευστά στην καριέρα και το μέλλον της Τερέζα Μέι αλλά για το κανάλι ABC της Αυστραλίας η πρωθυπουργός της Βρετανίας μπορεί πάντα να είναι μία από τους Μοnty Python.

Σε ένα σατιρικό video της εκπομπής Insiders η Μέι είναι ένας Βασιλιάς Αρθούρος που αναζητάει το Ιερό Δισκοπότηρο μαζί με το υπόλοιπο αδελφάτο των Ιπποτών της Ελεεινής Τραπέζης.

Η Μέι ή αλλιώς η Σιδηρά Κυρία που δεν ήταν είναι πρωταγωνίστρια σε αυτό το βιτριολικό τρολάρισμα ενώ ο Μπόρις Τζόνσον κάνει εμφάνιση ως Δράκος.

Ανελέητο στη σάτιρα του το clip προφανώς κάνει υπερήφανο τον Τζον Κλιζ και τους υπόλοιπους Pythons αλλά και τον απροσδόκητο αντίπαλο της στις πρόσφατες εκλογές, Λόρδο Buckethead -απαντάει και στο Λόρδος Κουβαδοκέφαλος, κανένα πρόβλημα.

Αν και ο μαυροφορεμένος λόρδος δεν έχει τοποθετηθεί για αυτή τη viral περιπέτεια της Μέι οι ψηφοφόροι του δηλώνουν ενθουσιασμένοι με το clip.

FYI ο λόρδος δεν είναι νέος στον πολιτικό θίασο του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο Buckethead άρχισε την "πολιτική του καριέρα" το 1987 κατεβαίνοντας κατά της Θάτσερ και φέτος έκανε προσωπικό ρεκόρ συγκεντρώνοντας 249 ψήφους -πριν το Brexit δεν είχε ξεπεράσει τις 131 ψήφους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ