ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Ρούμερ Γουίλις: Η κόρη των Ντεμί Μουρ & Μπρους Γουίλις δεν είναι πια αλκοολική

Ρούμερ Γουίλις: Η κόρη των Ντεμί Μουρ & Μπρους Γουίλις δεν είναι πια αλκοολική
Instagram/ruelarue

Η οικογένεια αυτή δεν διστάζει να μιλάει ειλικρινά στα social media για τις περιπέτειες και τις παγίδες του lifestyle των καταχρήσεων.

Συνεχίζοντας την παράδοση των προγόνων της (μόλις πρόσφατα η Ντεμί Μουρ αποκάλυψε δημόσια ότι έχασε τα δόντια της από το άγχος) η μεγαλύτερη κόρη της οικογένειας, Ρούμερ, που κέρδισε την 20η σεζόν του "Dancing With the Stars" των ΗΠΑ και αντιμετώπιζε πρόβλημα αλκοολισμού ανακοίνωσε μέσω Ιnstagram ότι δεν έχει καταναλώσει αλκοόλ εδώ και έξι μήνες.

"Είμαι η πρώτη που λέει ότι δεν είμαι τέλεια και ότι μερικές φορές τα θαλασσώνω και μερικές φορές κάνω τα πράγματα σωστά αλλά ήθελα να το μοιραστώ γιατί είμαι πολύ υπερήφανη για τον εαυτό μου" έγραψε στην ανάρτηση που συνόδευσε τη φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/p

"Δεν είναι κάτι το οποίο είχα σχεδιάσει αλλά μετά από αυτό το μεγάλο ταξίδι για να φτάσω εδώ μπορώ να πω με ειλικρίνεια ότι δεν ήμουν ποτέ τόσο υπερήφανη για τον εαυτό μου σε όλη μου τη ζωή" προσέθεσε στο σχόλιο της.

"Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξη και να θυμάστε ότι πρέπει να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας" καταλήγει.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ