ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Beyonce μας συστήνει τα δίδυμα: Η πρώτη φωτογραφία στο Instagram

Η Beyonce μας συστήνει τα δίδυμα: Η πρώτη φωτογραφία στο Instagram

Φορώντας ένα γαλάζιο πέπλο και ένα ριχτό φόρεμα που αφήνει ακάλυπτη την κοιλιά της και τα πόδια της η Beyonce μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία των διδύμων της.

Τα δύο όμορφα και μικρά μωράκια βρίσκονται στην αγκαλιά της μαμάς τους μη γνωρίζοντας ότι όλος ο κόσμος περιμένει το πρώτο κλικ που θα δημοσιεύσει η γνωστή τραγουδίστρια. Ήδη η φωτογραφία έχει συγκεντρώσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο likes. «Ο Carter και η Rumi κλείνουν ένα μήνα σήμερα», ήταν το σχόλιο με το οποίο η Beyonce συνόδευσε αυτή τη γλυκιά φωτογραφία, με φόντο το απέραντο γαλάζιο και τριαντάφυλλα όλων των χρωμάτων.

https://www.instagram.com/p/p

Πριν από περίπου έναν μήνα, συγκεκριμένα στις 18 Ιουνίου, η Beyonce έφερε στον κόσμο τον Carter και την Rumi, καρπό του έρωτά της με τον ράπερ και μουσικό παραγωγός Τζέι Ζ. Οι δυο τους έχουν ήδη μία κόρη πέντε χρονών, την Μπλου Άιβι.

Η φωτογραφία με την οποία η Beyonce μας σύστησε τα δίδυμα θυμίζει πολύ τις φωτογραφίες που ανέβαζε στο Instagram κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Μία παρόμοια φωτογραφία επέλεξε για να ανακοινώσει ότι είναι έγκυος κερδίζοντας περισσότερα από 10 εκατομμύρια like. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι πρόκειται για την «most liked» φωτογραφία που έχει ποτέ δημοσιευθεί στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ