ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Είναι το Dragonstone το καλύτερο επεισόδιο όλων των εποχών;

Game of Thrones: Είναι το Dragonstone το καλύτερο επεισόδιο όλων των εποχών;

O χειμώνας είναι επιτέλους εδώ και όλοι οι φανατικοί της σειράς που γράφει ιστορία καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, το Game of Τhrones άφησε ελεύθερες τις ορδές του να κατακτήσουν την τηλεθέαση με το πρώτο επεισόδιο του πολυαναμενόμενου έβδομου κύκλου να έχει ήδη προβληθεί.

Όπως είναι αναμενόμενο κάθε ιστοσελίδα που ασχολείται με τη βιομηχανία της διασκέδασης έχει αναρτήσει την ανάλογη θεματολογία.

Προσπαθώντας να αποφύγει όσο το δυνατόν περισσότερο τα spoilers το έγκριτο The Hollywood Reporter αποφάσισε να βαθμολογήσει κάθε επεισόδιο πρεμιέρας όλων των κύκλων της σειράς που μεταφέρθηκε από τις σελίδες στη μικρή οθόνη.

Ο συντάκτης παραδέχεται κάτι που γνωρίζουμε πολλοί. "Δεν είναι πάντα άξια αναφοράς τα επεισόδια πρεμιέρας των κύκλων στη σειρά του Game Of Thrones" γράφει ο Josh Wigler.

Συνήθως είναι απλά επεισόδια που προοιωνίζουν όσα θα συμβούν στη συνέχεια του κύκλου. Δεν συμβαίνει όμως μόνο αυτό στο πρώτο 90λεπτο επεισόδιο του έβδομου κύκλου με τίτλο "Dragonstone" τονίζει.

Η βαθμολογία κάθε πρεμιέρας του Game Of Thrones δείχνει ότι το επεισόδιο που έριξε την ιστοσελίδα του HBO τα ξημερώματα της Δευτέρας δεν πρόδωσε όλα όσα περίμενε το THR από το πρώτο επεισόδιο του 7ου κύκλου.

7. "The North Remembers" (2ος Κύκλος)
6. "The Wars to Come" (5ος Κύκλος)
5. "The Red Woman" (6ος Κύκλος)
4. "Valar Dohaeris" (3ος Κύκλος)
3. "Winter is Coming" (1ος Κύκλος)
2. "Two Swords" (4ος Κύκλος)
1. "Dragonstone" (7ος Κύκλος)

Η ιστοσελίδα δεν αναφέρεται στην εμφάνιση του Ed Sheeran που είχε ένα ρόλο έκπληξη στην έναρξη της καινούριας σεζόν του "Game of Thrones" που έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 16 Ιουλίου που υποδύθηκε σε μια εμφάνιση έκπληξη ένα στρατιώτη του οίκου των Lannister για χάρη της Arya Stark.

Η Maisie Williams αποτελεί θαυμάστρια του καλλιτέχνη και ο σκηνοθέτης του σίριαλ, David Bennioff, επεδίωκε τη συμμετοχή του 26χρονου Βρετανού εδώ και καιρό.

Είναι αυτός ο κύκλος τόσο καλός όσο μας προδιαθέτει το THR; O χειμώνας μέσα στο κατακαλόκαιρο θα δείξει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ