ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Mισέλ Φάιφερ: Η αιώνια Catwoman επιστρέφει στο Ant-Man 2

Mισέλ Φάιφερ: Η αιώνια Catwoman επιστρέφει στο Ant-Man 2

Tα νέα από τη βιομηχανία διασκέδασης του φανταστικού είναι καταιγιστικά με την ετήσια συνάντηση στο Σαν Ντιέγκο στα πλαίσια της San Diego Comic-Con να είναι ιδανική πλατφόρμα για να ανακοινωθούν οι επόμενες κινήσεις ματ των studio σε μικρή και μεγάλη οθόνη. Ανάμεσα σε αυτά η επιστροφή μιας μεγάλης star στον κόσμο των υπερηρώων με αφορμή ένα μυρμήγκι.

Η Μισέλ Φάιφερ θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον Πολ Ραντ στην ταινία επιστημονικής φαντασίας/δράσης "Ant-Man and the Wasp", όπως έγινε γνωστό στη διάρκεια του Comic Con που διεξήχθη στις 20-23 Ιουλίου στο Σαν Ντιέγκο της Καλιφόρνια.

Η υποψήφια για Όσκαρ Αμερικανίδα ηθοποιός θα υποδυθεί την Janet Van Dyne, μητέρα της Hope van Dyne (Εβάντζελιν Λίλι) και σύζυγο του Hank Pym (Μάικλ Ντάγκλας).

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Μισέλ Φάιφερ εμφανίζεται σε ταινία βασισμένη σε κόμικς της Marvel, καθώς πρωταγωνίστησε το 1992 "Batman Returns" ως Catwoman.

Η ταινία "Ant-Man and the Wasp" είναι συνέχεια του φιλμ "Ant-Man" του 2015. Η παραγωγή θα ξεκινήσει αυτόν τον μήνα στην Ατλάντα της Τζόρτζια, σύμφωνα με το Variety.

Η νέα ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους το 2018. Ο Πέιτον Ρίντον που επέβλεψε την πρώτη ταινία επιστρέφει ως σκηνοθέτης.

Ποιός είναι ο Ant-Man

ANTMAN

Η ταινία, στην οποία πρωταγωνιστούν επίσης οι Γουόλτον Γκόγκινς και Μίχαελ Πένα είναι βασισμένη στον ομώνυμο χαρακτήρα της Marvel, που έκανε την εμφάνισή του πρώτη φορά το 1962.

Η Marvel αποφάσισε να μεταφέρει και στον κινηματογράφο τον αντισυμβατικό ήρωα που ήταν από τους ιδρυτές των Avengers (Εκδικητών).

O Dr. Hank Pym (Μάικλ Ντάγκλας) είναι ένας λαμπρός επιστήμονας, εφευρέτης του σωματιδίου Pym που αφορά τη σμίκρυνση ανθρώπων, ζώων και πραγμάτων. Είναι, επίσης, ο πρώτος, σχεδόν μυθικός, Ant-Man.

Πιστεύει ότι η τεχνολογία του κινδυνεύει, αφού την εποφθαλμιά ο Darren Cross, πρώην προστατευόμενός του που έχει κατασκευάσει μια στολή παρόμοια με αυτή του Ant-Man, το Yellow jacket.

Επιστρατεύει τον Scott Lang (Πολ Ραντ) έναν ταλαντούχο διαρρήκτη, για να διασφαλίσει το μυστικό της πρωτοποριακής ανακάλυψής του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ