ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζάστιν Μπίμπερ: Τι τον οδήγησε στην ακύρωση της περιοδείας του «Purpose»

Τζάστιν Μπίμπερ: Τι τον οδήγησε στην ακύρωση της περιοδείας του «Purpose»
REUTERS/Mario Anzuoni/File Photo

«Απρόβλεπτες περιστάσεις» ανάγκασαν τον Τζάστιν Μπίμπερ να προχωρήσει στην ακύρωση των προσεχών εμφανίσεών του στο πλαίσιο της περιοδείας του «Purpose», σκορπώντας απογοήτευση στους νεαρούς φανς του εξαιρετικά δημοφιλούς τραγουδιστή της ποπ.

Ειδικότερα, ο Μπίμπερ ακύρωσε τις 14 συναυλίες του που ήταν προγραμματισμένες σε βόρεια Αμερική και Ασία. Η περιοδεία του ξεκίνησε τον Μάρτιο του 2016 και θα ολοκληρώνονταν στις 10 Οκτωβρίου του 2017, ενώ στόχος της ήταν η προώθηση του ομώνυμου άλμπουμ του διάσημου τραγουδιστή «Purpose».

Ο Μπίμπερ έχει ήδη εμφανιστεί σε περισσότερες από 150 συναυλίες σε Ευρώπη, Αφρική, Νότια Αμερική, Αυστραλία και τμήματα της Ασίας, ενώ μέχρι στιγμής η περιοδεία του έχει αποφέρει εισπράξεις άνω των 256 εκατομμυρίων δολαρίων (220 εκατ. ευρώ), σύμφωνα με στοιχεία του περιοδικού Pollstar που ειδικεύεται σε περιοδείες καλλιτεχνών.

Η ακύρωση της περιοδείας ανακοινώθηκε με μια ανάρτηση στο επίσημο προφίλ του καλλιτέχνη στο facebook, με την οποία οι εκπρόσωποί του σημειώνουν ότι «λόγω απρόβλεπτων περιστάσεων ο Τζάστιν Μπίμπερ ακυρώνει τις υπόλοιπες συναυλίες του στο πλαίσιο της περιοδείας “Purpose”», χωρίς ωστόσο να γίνεται σαφής ο ακριβής λόγος αυτής της ακύρωσης.

2017 07 24T211430Z 1978384999 RC1CC6997100 RTRMADP 3 MUSIC JUSTINBIEBER


Πηγή: REUTERS/Andrew Kelly/File Photo

«Ο Τζάστιν αγαπά τους θαυμαστές του και σιχαίνεται να τους απογοητεύει. Τους ευχαριστεί για την μοναδική εμπειρία που του προσέφεραν τους τελευταίους 18 μήνες στο πλαίσιο της περιοδείας. Είναι ευγνώμων και νιώθει μεγάλη τιμή που μοιράστηκε αυτή την εμπειρία με τους συνεργάτες του, για πάνω από 150 επιτυχημένες εμφανίσεις και στις έξι ηπείρους. Ωστόσο, έπειτα από αρκετή σκέψη, αποφάσισε ότι δεν θα πραγματοποιήσει τις υπόλοιπες προγραμματισμένες εμφανίσεις του. Όσοι έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια, θα αποζημιωθούν», σημειώνεται στην ίδια ανάρτηση.

Σύμφωνα με το CNNi, λίγο μετά την ακύρωση του υπόλοιπου της περιοδείας, ο νεαρός τραγουδιστής φέρεται να δήλωσε στο TMZ, που τον εντόπισε σε παραλία της Σάντα Μόνικα, ότι σκοπεύει απλά να ξεκουραστεί και να ηρεμήσει, ενώ έστειλε κι ένα μήνυμα στους θαυμαστές του: "Σας αγαπώ, πιστεύω ότι είστε απίθανοι. Συγνώμη αν νιώθετε απογοητευμένοι ή προδομένοι".

Σημειώνεται ότι η απόφαση του Μπίμπερ να ακυρώσει την περιοδεία του, έρχεται λίγο καιρό μετά την απαγόρευση συναυλιών του στην Κίνα λόγω κακής συμπεριφοράς, όπως είχε σημειώσει σχετικά το δημοτικό γραφείο Πολιτισμού του Πεκίνου. Ο τραγουδιστής πρέπει να βελτιώσει τη συμπεριφορά του ώστε να εξελιχθεί σε τραγουδιστή που "πραγματικά αγαπιέται" από το κοινό, ανέφερε το γραφείο, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Στο άκουσμα της ακύρωσης των συναυλιών, οι νεαρές φανς του 23χρονου Καναδού τραγουδιστή, γνωστές και ως «Beliebers», δεν έκρυψαν την απογοήτευσή τους, ενώ δεν έλειψε και η ανησυχία μήπως το είδωλό τους αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, γι’ αυτό και σταματά την περιοδεία του.

2017 07 21T085133Z 1139376289 RC1EE8975470 RTRMADP 3 MUSIC BIEBER CHINA


Πηγή:REUTERS/Stringer/File Photo

Πάντως το περασμένο Σαββατοκύριακο διέρρευσαν φωτογραφίες του Τζάστιν Μπίμπερ, από μια πεζοπορία του, παρέα με μια νεαρή γυναίκα κοντά στο Λος Άντζελες, στις οποίες ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ