ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

20 χρόνια μετά τον Τιτανικό: NτιΚάπριο & Γουίνσλετ ξανά μαζί για καλό σκοπό

20 χρόνια μετά τον Τιτανικό: NτιΚάπριο & Γουίνσλετ ξανά μαζί για καλό σκοπό

20 χρόνια μετά την ταινία που τους καθιέρωσε ως star Α' μεγέθους ο Τζακ και η Ρόουζ ή αλλιώς Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και Κέιτ Γουίνσλετ συναντιούνται ξανά για κυριολεκτικά συγκινητικούς σκοπούς.

Όπως ανακοίνωσαν ένας υπερτυχερός θα μπορέσει να είναι ο τρίτος σε ένα δείπνο με τους δύο πρωταγωνιστές και ακτιβιστές του Χόλιγουντ αρκεί να πλειοδοτήσει για τη συντροφιά τους σε πλειστηριασμό στο ετήσιο φιλανθρωπικό gala του Leonarfo DiCaprio Fundation στο St Tropez.

Όπως αναφέρει o περιοδικός τύπος το ενδιαφέρον είναι ήδη μεγάλο για το δείπνο σε εστιατόριο της επιλογής του υπερτυχερού στη Νέα Υόρκη και οι Τζακ & Ρόουζ θα ξέρουν με ποιόν θα δειπνήσυν στις 26 Ιουλίου.

Επιπλέον μέρος του ποσού θα διατεθεί και στον αγώνα της Helen που προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για την καρκινοπαθή κόρη της, την 28χρονη Gemma (επίσης μητέρα της τρίχρονης Περσεφόνης) μέσω της πλατφόρμας GoFundMe. Επιπλέον έχει συνιδρύσει το δικό της ίδρυμα Golden Hat για παιδιά με αυτισμό.

gofund1

Πέρσι συγκεντρώθηκε το ποσό των 45 εκατομμυρίων δολαρίων σε ένα gala που έδωσαν το παρών οι Bono, Chris Rock, Mariah Carey, Tobey Maguire, Jonah Hill, Naomi Campbell, Bradley Cooper και Edward Norton.

O ΝτιΚάπριο θέλει τους πλούσιους φίλους του να ξοδευτούν για τον πλανήτη

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ, Λεονάρντο ΝτιΚάπριο βρέθηκε στο Μαϊάμι το Σαββατοκύριακο πριν από την αναχώρησή του για τη Γαλλία όπου διοργανώνεται το ετήσιο φιλανθρωπικό γκαλά του ιδρύματός του, The Leonardo DiCaprio Foundation.

Το 4ο φιλανθρωπικό γκαλά του ιδρύματος που δημιούργησε ο ηθοποιός με στόχο την προστασία της άγριας ζωής από την εξαφάνιση και την αποκατάσταση της ισορροπίας για τα απειλούμενα οικοσυστήματα και τις κοινότητες, διοργανώνεται στις 26 Ιουλίου στον αμπελώνα Domaine Bertaud Belieu, στο Σεν Τροπέζ, στη γαλλική ριβιέρα.

Το γκαλά είναι μια δεξίωση τύπου κοκτέιλ με δημοπρασίες και παραστάσεις και προσελκύει πλήθος διασημοτήτων από διαφορετικούς τομείς της βιομηχανίας του θεάματος, αλλά και εκπροσώπους οργανώσεων που δραστηριοποιούνται στην προστασία του περιβάλλοντος.

Το ίδρυμα του Λεονάρντο ΝτιΚάπριο επικεντρώνει την προσοχή και συλλέγει πόρους για τη χρηματοδότηση δράσεων που αφορούν την προστασία της βιοποικιλότητας, τη διατήρηση των δασών και των ωκεανών και την κλιματική αλλαγή.

Ο Αμερικανός ροκ τραγουδιστής, μουσικός, Λένι Κράβιτζ θα εμφανιστεί στο γκαλά και θα ψυχαγωγήσει τους διάσημους καλεσμένους του ΝτιΚάπριο. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Page Six, ειδική εμφάνιση αναμένεται να κάνει και η Μαντόνα.

Στο γκαλά θα παραβρεθεί και η Δήμαρχος του Παρισιού, Αν Ινταλγκό, που θα τιμηθεί με το βραβείο "New World Leadership Award" για το έργο της στο να μετατρέψει το Παρίσι σ' ένα μοντέλο πόλης που εφήρμοσε εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

Ο Λεονάρντο ΝτιΚάπριο κατά την παραμονή του στο Μαϊάμι βρέθηκε στο νυχτερινό κλαμπ E11even μαζί με τον γιο του Κλιντ Ίστγουντ, Σκοτ Ίστγουντ και στο ξενοδοχείο 1 Hotel South Beach, αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού, στο οποίο σημειώνεται ότι στην πόλη διοργανώνεται αυτές τις μέρες, το SwimShow, η σημαντικότερη έκθεση μαγιό και συναφών ειδών στις ΗΠΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ