ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Guns N' Roses: Με το «Appetite for Destruction» ξανά στα στάδια

Guns N' Roses: Με το «Appetite for Destruction» ξανά στα στάδια

Μια συνάντηση που θα γραφτεί στα χρονικά των rock εμφανίσεων θεωρείται από τα media της μουσικής βιομηχανίας η συναυλία του εμβληματικού συγκροτήματος Guns N' Roses στο Apollo Theater της περασμένης Πέμπτης.

Ένας φόρος τιμής στο κλασικό album με το οποίο ντεμπουτάρισαν το 1987, το "Αppetite for Destruction", η εμφάνιση των GNR στο Χάρλεμ έφερε αναμνήσεις σε μια γενέθλια συνάντηση τριάντα ετών.

Οι Guns N' Roses, μπροστά σε ένα κοινό αποκλειστικά συνδρομητών του SiriusXM, του καινούργιου ραδιοφωνικού καναλιού του συγκροτήματος (θα λειτουργεί ως τις 16 Αυγούστου), μέσα σε τρεις ώρες, έπαιξαν οκτώ από τα 12 τραγούδια του "Appetite for Destruction".

Αν και η συναυλία επικεντρώθηκε σε hard rock single όπως τα "Welcome to the Jungle" και "Paradise City", το συγκρότημα φρόντισε να απαλύνει την ένταση με λίγες μπαλάντες. Μεταξύ των οποίων και το "Patience", με το δεξιοτεχνικό ακουστικό σόλο του Slash.

APOLLO

Η τουρνέ του συγκροτήματος – η επωνυμία είναι τυπική του πνεύματος των Guns N' Roses: "Not in This Lifetime Tour" – συνεχίζεται στο Σεντ Λούις του Μιζούρι στις 27 Ιουλίου και καταλήγει στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, στις 8 Σεπτεμβρίου.

Τον επόμενο μήνα, η μπάντα ξεκινά έναν γύρο σε στάδια, συμπεριλαμβανομένων και δύο συναυλιών στο Μάντισον Σκουέαρ Γκάρντεν, στη Νέα Υόρκη (11 και 15 Οκτωβρίου).

APPET

ΔΗΜΟΦΙΛΗ