ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Sofia Vergara: Ποζάρει γυμνή στα 45 της για το Women's Health

Sofia Vergara: Ποζάρει γυμνή στα 45 της για το Women's Health

H χυμώδης και αστεία star του Modern Family, Sofia Vergara (Σοφία Βεργκάρα), ήταν πάντα τολμηρή.

Η γυμνή επιστοφή της στο περιοδικό Women’s Health για το τεύχος Σεπτεμβρίου υπογραμμίζει το μήνυμα που το περιοδικό θέλει να περάσει στις αναγνώστριες του.

"Σκοπός μας είναι να δείχνουμε ισχυρές γυναίκες με αυτοπεποίθηση που δεν διστάζουν να δείξουν τον εαυτό τους γυμνό" λέει η διευθύντρια Amy Keller Laird. Η ιδές ξεκίνησε από τη βρετανική έκδοση του περιοδικού που κάθε Σεπτέμβρη, εδώ και τρία χρόνια, δίνει το εξώφυλλο του σε διάσημες au naturel.

H Vergara θα είναι το εξώφυλλο σε 13 εκδόσεις του τίτλου ανά τον κόσμο. "Η Vergara είναι ιδανικό πρόσωπο για μια τέτοια καμπάνια χειραφέτησης του γυναικείου σώματος" σχολιάζει η ίδια. "Είναι αναγνωρίσιμη και αγαπητή σε όλο τον κόσμο".

vergara2

Την τόλμη της Vergara συνοδεύει και η γύμνια της ίδιας. Στο editorial της η Keller Laird ποζάρει topless. "Δεν θα ήταν αγένεια να υποδέχομαι τη Vergara ντυμένη όταν εκείνη είναι γυμνή για εμάς;" αναρωτήθηκε στο WWD.

Aπό την πλευρά της η 45χρονη Vergara διασκέδασε την τόλμη της με μια αστεία συνέντευξη όπου και σχολιάζει τη γυμναστική ως "μαρτύριο".

"Είμαι σε κακή διάθεση δύο ώρες πριν κάνω γυμναστική, κατά τη διάρκεια της γυμναστικής και στο τέλος, αφού ξέρω ότι θα ξανακάνω γυμναστική" λέει. Το μπούστο της τη δυσκολεύει αλλά "αυτό το βάρος το έχει συνηθίσει από νωρίς" λέει χαμογελώντας.

Περισσότερα εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ