ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ: «Πολύ σύντομα ξανά μαζί»

Αντζελίνα Τζολί-Μπραντ Πιτ: «Πολύ σύντομα ξανά μαζί»

Aντζελίνα Τζολί το βλέπει ως ένα νέο ξεκίνημα" γράφει στο αποκλειστικό του άρθρο το περιοδικό Us Magazine. Το δημοσίευμα του εντύπου θέλει τους Brangelina ξανά μαζί καθώς "η διαδικασία του διαζυγίου έχει παγώσει".

"Μετά από την υποβολή αίτησης για διαζύγιο από τον Μπραντ Πιτ τον Σεπτέμβριο του 2016, η Τζολί και τα έξι παιδιά τους πέρασαν εννέα μήνες ως νομάδες κουβαλώντας βαλίτσες από σπίτι σε σπίτι στο Malibu. Τον Ιούνιο, η 42χρονη ηθοποιός, μαζί με τους Maddox (16), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (11) και τα 9χρονα δίδυμα Knox και Vivienne η οικογένεια μετακόμισε σε μία εντυπωσιακή έπαυλη των 11.000 τετραγωνικών ποδιών στη γειτονιά Los Feliz του Λος Άντζελες" αναφέρει το περιοδικό.

"Αυτή η νέα μετακόμιση είναι ένα 'μεγάλο βήμα μπροστά' για τη Τζολί όπως εξομολογήθηκε στο τεύχος Σεπτεμβρίου του περιοδικού Vanity Fair η star. 'Προσπαθούμε όλοι μας να θεραπεύσουμε την οικογένειά μας' είπε άλλωστε και η ίδια" τονίζει το δημοσίευμα.

"Κανείς από τους δύο δεν προχωράει το διαζύγιο εδώ και μήνες" προσθέτει το δημοσίευμα κάνοντας λόγο για μια "συγκλονιστικά αναποφασιστική Τζολί".

Η συμπεριφορά της είναι εντελώς διαφορετική από την έχθρα απέναντι του ένα χρόνο πριν. Η Τζολί συγκινήθηκε από τις προσπάθειες του Πιτ να απεξαρτηθεί από τους δαίμονες του για την οικογένεια του" λέει ανώνυμη πηγή στο περιοδικό. "Είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του" προσθέτει υπενθυμίζοντας ότι οι Brangelina είναι μια υπόθεση που είχε διάρκεια 12 χρόνια.

USAA

"Είναι πλέον νηφάλιος και το έκανε για να προσπαθήσει να την κερδίσει ξανά" ισχυρίζεται στο άρθρο του το Us.

"Ο Πιτ ήξερε ότι είχε ένα πρόβλημα που έπρεπε να το φροντίσει. Αυτό είναι το μόνο που απαίτησε η Τζολί από εκείνον. Όλοι μας πιστεύουμε ότι θα είναι πολύ σύντομα ξανά μαζί" προσθέτει το δημοσίευμα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ