ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Νέες φωτογραφίες & trailer φέρνουν αποκαλύψεις (spoilers)

Game of Thrones: Νέες φωτογραφίες & trailer φέρνουν αποκαλύψεις (spoilers)

Εαν δεν θέλετε spoilers για το Game of Thrones μη διαβάσετε παρακάτω. Μπορεί η πύρινη εκδίκηση της Καλίσι να μην κατάφερε μεγάλο πλήγμα στην μηχανή του πολέμου των Λάνιστερ -έτσι και αλλιώς το χρυσό είναι ήδη καλά φυλαγμένο στο King’s Landing οπότε η Ντενέρις δεν κατάφερε πραγματικά πολλά- όμως η συναισθηματική καταιγίδα που προμηνύεται για τον Τίριον Λάνιστερ θα είναι ορμητική.

Το ΗΒΟ, καθώς παλεύει με το χακάρισμα που απειλεί την τιμή του, συνεχίζει να δίνει αποσπασματικά στοιχεία για όλα όσα θα συμβούν στο Γουέστερος στο πέμπτο επεισόδιο του έβδομου κύκλου "Eastwatch".

Όλα δείχνουν ότι ο Τίριον Λάνιστερ θα διχαστεί και πολλοί διακρίνουν μια προδοσία στον κύκλο των συμμάχων της Θυελογέννητης.

Στις φωτογραφίες οι Βάρις και Τίριον δείχνουν προβληματισμένοι στο Dragonstone, οι Ντενέρις και Τζον Σνόου δείχνουν ακόμη περισσότερο προβληματισμένοι, ο Σαμ συνεχίζει τη μελέτη και η Σέρσει είναι σκοτενιασμένη.

Ακόμη πιο αποκαλυπτικό είναι το trailer του επεισοδίου με τους White Walkers να ξεκινούν την επέλαση τους κορυφώνοντας την αγωνία για όλα όσα κακά πρόκειται να συμβούν στα Εφτά Βασίλεια και όσους θέλουν να τα κάνουν δικά τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ