Χάλι Μπέρι: Τα δύσκολα-πρώτα βήματα στην υποκριτική και το ευχαριστώ στη μητέρα της
Στα δύσκολα πρώτα βήματα της στην υποκριτική αναφέρθηκε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Χάλι Μπέρι, ευχαριστώντας την μητέρα της που αρνήθηκε να της δώσει χρήματα όταν ζούσε σε ένα καταφύγιο αστέγων, ενώ προσπαθούσε να «χτίσει» την καριέρα της.
Μέχρι τα 18 της δούλευε στο Σικάγο ως μοντέλο και ένας δάσκαλος υποκριτικής την έπεισε να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, όπου σύντομα όμως της τελείωσαν τα χρήματα και έμεινε στον δρόμο.
«Πήρα τηλέφωνο στη μητέρα μου και της ζήτησα να μου στείλει χρήματα και μου είπε όχι. Αυτό με οδήγησε να μην της μιλάω για έναν χρόνο επειδή είχα θυμώσει που δεν με βοήθησε», είπε η 50χρονη ηθοποιός στο αμερικάνικο People.
«Αλλά και πάλι αυτό ήταν ίσως ένα από τα καλύτερα πράγματα που έκανε για μένα», είπε και πρόσθεσε ότι η μητέρας της, τής είπε να το σκεφτεί και αυτό έκανε, δουλεύοντας ως σερβιτόρα στην αρχή και στη συνέχεια ως μπαρ πριν ξεκινήσει τη μεγάλη καριέρα της στον κινηματογράφο.
Στην κατάψυξη η χώρα: «Βουτιά» στους -15 βαθμούς έκανε ο υδράργυρος, οι 8 περιοχές με τις χαμηλότερες θερμοκρασίες
10:01
«Υπό πλήρη έλεγχο η κατάσταση στο Ιράν» υποστηρίζει ο υπουργός Εξωτερικών Αραγτσί
09:58
ΤΙ «ΒΛΕΠΟΥΝ» ΑΝΑΛΥΤΕΣ: Ο Τραμπ «ζυγίζει» μία πιθανή επέμβαση στο Ιράν: Ποια μορφή θα μπορούσε να έχει - Οι επιλογές και το δίλημμα
09:40
Το Peugeot 408 ανανεώθηκε και αναβαθμίστηκε
09:28