O Τομ Κρουζ τραυματίζεται στα γυρίσματα των «Επικίνδυνων Αποστολων 6» (Vid)
Ο Τομ Κρουζ «πλήρωσε» το πάθος του για την αδρεναλίνη, καθώς τραυματίστηκε στα γυρίσματα της 6ης ταινίας της κινηματογραφικής σειράς των «Επικίνδυνων Αποστολών», που διεξάγονται αυτόν τον καιρό στο Λονδίνο, καθώς ο χολιγουντιανός σταρ επιστρέφει στον ρόλο του πράκτορα Ίθαν Χαντ.
Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Mirror ο 55χρονος ηθοποιός έκανε ένα άλμα από την ταράτσα του ενός κτιρίου προς την ταράτσα ενός άλλου στο κεντρικό Λονδίνο. Όμως δεν υπολόγισε σωστά την απόσταση με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε έναν τοίχο.
Αν και ο ηθοποιός ήταν δεμένος με σχοινί η πτώση ήταν τέτοια που από ό,τι φαίνεται χτύπησε στον αστράγαλό του.
Αμέσως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους ειδικούς με τον διάσημο ηθοποιό να δείχνει πως πονάει αν και φάνηκε να μπορεί να σταθεί στα πόδια του.
SPONSORED
Πρόγραμμα «e-Astypalea»: Ποια η προθεσμία - Πώς να υποβάλλετε αίτηση
06:00
Στις 15 Ιουνίου οι αιτήσεις για το νέο «Ανακαινίζω» - Ποια τα κριτήρια
05:00
Ποιο το πρόγραμμα των ειδικών μαθημάτων - Ποια τα εξεταστικά κέντρα
04:00
ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Τα αποτελέσματα για τις 478 θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας
03:00