ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game of Thrones: Συλλήψεις στην Ινδία για διαρροή επεισοδίου

Game of Thrones: Συλλήψεις στην Ινδία για διαρροή επεισοδίου
REUTERS/Macall B. Polay/Courtesy HBO

Ακόμη ένα επεισόδιο έρχεται να προστεθεί στο... σίριαλ με τις διαρροές επεισοδίων της εξαιρετικά δημοφιλούς σειράς του HBO, Game of Thrones, με τις αστυνομικές Αρχές στην Ινδία να φορούν χειροπέδες σε τέσσερα άτομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, που επικαλείται το Reuters, οι τέσσερις συλληφθέντες θεωρούνται ύποπτοι για τη διαρροή ακόμη ενός επεισοδίου της πετυχημένης σειράς, πριν αυτό βγει «στον αέρα».

Η διαρροή αφορά στο τέταρτο επεισόδιο με τίτλο «The Spoils of War» που επίσημα βγήκε στον αέρα στις 4 Αυγούστου, όμως δεν φαίνεται να σχετίζεται με το πρόσφατο χτύπημα των χάκερ στο HBO.

Τρεις από τους συλληφθέντες εργάζονται στην εταιρεία Prime Focus Technology, στην οποία ήταν υπάλληλος κατά το παρελθόν και ο τέταρτος συλληφθείς. Η συγκεκριμένη εταιρεία, που έχει αναλάβει την επεξεργασία σειρών για λογαριασμό ιστοσελίδας που προσφέρει υπηρεσίες tv streaming, ήταν αυτή που ενημέρωσε την αστυνομία για το περιστατικό της διαρροής, με αποτέλεσμα τη σύλληψη των τεσσάρων.

«Δεχθήκαμε μια καταγγελία από την Prime Focus Technologies, αναφορικά με τη διαρροή του επεισοδίου 4 του 7ου κύκλου της σειράς», τόνισε αστυνόμος του Τμήματος Ηλεκτρονικού εγκλήματος της Ινδίας στο reuters και πρόσθεσε πως η έρευνα «έδειξε» τα τέσσερα άτομα, τα οποία και συνελήφθησαν.

Αυτό δεν είναι το πρώτο «χτύπημα» που δέχεται η επική σειρά του HBO, που είδε ακόμη ένα πολύτιμο «προϊόν» της να πέφτει θύμα των «πειρατών».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ