ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σούζαν Σάραντον: Αδιαφορεί για τα σχόλια και δηλώνει πρώτα πολιτικός και μετά ηθοποιός

Σούζαν Σάραντον: Αδιαφορεί για τα σχόλια και δηλώνει πρώτα πολιτικός και μετά ηθοποιός
Instagram/ susansarandon

Η Σούζαν Σάραντον έχει αποδείξει ότι είναι μία γυναίκα δυναμική που δεν διστάζει να πει την γνώμη της, ακόμα και αν προκαλέσει. Σε μία συνέντευξη εκ βαθέων, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ακτιβίστρια ανέφερε ότι πλέον δίνει μεγαλύτερη σημασία στην πολιτική και όχι στην υποκριτική ενώ υπογράμμισε ότι δεν την ενδιαφέρει καθόλου εάν οι πολιτικές της θέσεις τής στοιχίσουν επαγγελματικά.

«Θα είμαι γυναίκα για περισσότερο καιρό από ότι θα είμαι ηθοποιός. Θα είμαι μητέρα πολύ περισσότερο καιρό από όσο θα είμαι ηθοποιός», υπογράμμισε και αποκάλυψε ότι αισθάνεται «πολύ τυχερή» για το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε συλληφθεί κατά τη διάρκεια διαμαρτυριών.

«Κάποιες φορές που αλυσοδένομαι σε έναν στύλο και με φωτογραφίζουν, αφού πρώτα με ρωτήσουν εάν με πειράζει να με φωτογραφήσουν, λέω "μα φυσικά, για ποιον λόγο είμαι εδώ"», είπε η 70χρονη ηθοποιός.

Η Σούζαν Σάραντον αναφέρθηκε και στα που έγιναν στο Σάρλοτσβιλ, σημειώνοντας ότι ο ρατσισμός στις ΗΠΑ είναι ένα συστημικό πρόβλημα.

«Νομίζω ότι πρέπει να παραδεχτούμε ότι πρόκειται για ένα συστημικό πρόβλημα. Η χώρα αυτή ιδρύθηκε με την γενοκτονία των ιθαγενών Αμερικανών και στην πλάτη των σκλάβων και δεν νομίζω ότι όλο αυτό το έχουμε αντιμετωπίσει στην πραγματικότητα».

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ