ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Game Of Thrones: Oι χάκερ απειλούν να διαρρεύσουν το φινάλε

Game Of Thrones: Oι χάκερ απειλούν να διαρρεύσουν το φινάλε

Δεν μοιάζει να καταλαγιάζει η καταιγίδα των προβλημάτων για το ΗΒΟ. Οι περιώνυμοι χάκερ που υπογράφουν ως Mr Smith συνεχίζουν τις απειλές προς το δίκτυο εκβιάζοντας με το μεγαλύτερο spoiler όλων -να διαρρεύσουν το φινάλε του έβδομου και προτελευταίου κύκλου της σειράς φαντασίας που αποδεικνύεται ανθεκτική στα πάντα καθώς, παρά τις διαρροές το Game of Thrones σπάει τα κοντέρ της τηλεθέασης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Metro οι χάκερ επικοινώνησαν με την ιστοσελίδα Mashable και αποκάλυψαν ότι μετά τα δεδομένα όγκου 1.5 terabytes που "απελευθέρωσαν" στο διαδίκτυο "σκοπεύουν να διαρρεύσουν το έβδομο επεισόδιο όσο το δυνατόν συντομότερα".

Το κανάλι δεν έχει παραδοθεί στις απαιτήσεις των χάκερ που ζήτησαν λύτρα ύψους $6.5 εκατομμυρίων σε τελεσίγραφο προς τον πρόεδρο και CEO του HBO, Richard Plepler.

Μόλις πριν λίγα 24ωρα μια άλλη ομάδα χάκερ που αποκαλούνται OurMine κατάφεραν να χτυπήσουν τα κοινωνικά δίκτυα του HBO "καταλαμβάνοντας" για περίπου μία ώρα τον Twitter λογαριασμό του HBO και του Game of Thrones. Το ίδιο έχουν επαναλάβει στο παρελθόν στις εταιρίες Netflix, Marvel και Google.

Σαν να μην έφταναν όλα τα παραπάνω το HBO Spain διέθεσε κατά λάθος το 6ο επεισόδιο της σειράς στους συνδρομητές του σε μια γκάφα επικών διαστάσεων.

Είχε προηγηθεί η διαρροή του 4ου επεισοδίου από το Star India δύο ημέρες πριν την επίσημη προβολή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ