ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έκλειψη ηλίου: Η Bonnie Tyler τραγουδάει το Total Eclipse of The Heart

Έκλειψη ηλίου: Η Bonnie Tyler τραγουδάει το Total Eclipse of The Heart

Η ντίβα των 80s Bonnie Tyler θα τραγουδήσει την διαχρονική μπαλάντα "Total Eclipse of the Heart" κατά τη διάρκεια της αποψινής ολικής έκλειψης ηλίου που έχει προκαλέσει φρενίτιδα στις ΗΠΑ.

Η Tyler θα ερμηνεύσει την επιτυχία της από το 1983 μαζί με την μπάντα του Joe Jonas, DNCE, στα πλαίσια του εορτασμού του φυσικού φαινομένου "Total Eclipse Cruise" της εταιρίας Royal Caribbean.

"Θα είμαι επάνω σε αυτό το υπέροχο κρουαζιερόπλοιο, το Oasis of the Seas, και θα τιμήσουμε αυτό το σπάνιο φαινόμενο" σχολίασε η τραγουδίστρια.

"Ποτέ δεν βαριέμαι να ερμηνεύω αυτό το τραγούδι" είπε. "Είναι απίστευτο και πάντα προκαλεί συναισθήματα σε όλους" σχολίασε η 66χρονη Ουαλή.

"Και ξαφνικά, για 2 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα θα γίνει σούρουπο. Ο ήλιος θα καλυφτεί τελείως και θα μείνει μόνο το στέμμα του, μερικές φωτεινές ηλιαχτίδες γύρω από τον δίσκο του. Τότε στον ουρανό θα φανούν φωτεινά αστέρια..." Με αυτά τα λόγια περιγράφει στο CNN Greece το φαινόμενο της ολικής έκλειψης ηλίου ο αστροφυσικός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, Αναστάσιος Δαπέργολας.

bonnie

Ο καθηγητής μιλάει για ένα φαινόμενο που προκαλεί δέος. Για μια μοναδική εμπειρία που σπανίως έχει την ευκαιρία κάποιος να ζήσει -αν και εκλείψεις ηλίου γίνονται συχνά, κάθε χρόνο. "Άλλοτε λιγότερες και άλλοτε περισσότερες. Ίσως μάλιστα και να φτάσουν τις 4 μέσα σε έναν χρόνο! Τι είναι όμως αυτό που κάνει το φαινόμενο τόσο μοναδικό;"

Οι απαντήσεις εδώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ