ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Τζέιν Φόντα: Στα αζήτητα η ερωτική φωλιά της star;

Τζέιν Φόντα: Στα αζήτητα η ερωτική φωλιά της star;

Δύσκολα πωλείται η ερωτική φωλιά της Τζέιν Φόντα κι έτσι, η star του Χόλιγουντ, ρίχνει ακόμη περισσότερο την τιμή πώλησης της έπαυλης Carla Ridge στο Μπέβερλι Xιλς της Καλιφόρνια - ακόμη και αν εδώ η ίδια "ένιωσε έρωτα".

"Έριξα μια ματιά στους χώρους και κατευθείαν γνώριζα. Το ήξερα! Αυτό ήταν το μέρος όπου θα μπορούσαμε να ζήσουμε ευτυχισμένοι" είπε η γαλαζοαίματη του Χόλιγουντ για το 2012, όταν η ίδια και ο σύντροφός της, ο μουσικός παραγωγός Ρίτσαρντ Πέρι επένδυσαν στο κομψό οικοδόμημα με αντίτιμο $13 εκατομμύρια δολάρια.

Τώρα, για το σπίτι των 660 τετραγωνικών ζητά 9,995 εκατομμύρια δολάρια. Η αρχική τιμή, τον περασμένο Ιανουάριο ήταν 12,99 εκατομμύρια, και τον Μάρτιο η Φόντα έπεσε στα 11,5 εκατομμύρια. Παρ' όλα αυτά, σύμφωνα με το Homes.com, ακόμη και η τελευταία τιμή του σπιτιού παραμένει υψηλότερη από τις άλλες αγγελίες στην περιοχή.

Γιατί πουλάει; Μα, όπως ανέφερε στις 24 Ιανουαρίου, το Page Six η Τζέιν και ο σύντροφός της, ο Ρίτσαρντ Πέρι, χώριζαν μετά από συμβίωση οκτώ χρόνων.

Ένα σπίτι γεμάτο αναμνήσεις

Στo video που συνοδεύει την αγγελία, η Τζέιν και ο Ρίτσαρντ Πέρι περιγράφουν τις πολλές όμορφες στιγμές που γιόρτασαν κάτω από τη αυτή τη στέγη:

Ο Ρίτσαρντ κι εγώ πρέπει να είδαμε πάνω από 40 σπίτια. Και τη μέρα που διαβήκαμε την πύλη... έριξα μόνο μια ματιά, και ήξερα. Απλώς ήξερα" λέει η Φόντα. Η ίδια είπε ότι γιόρτασε τα εβδομηκοστά πέμπτα γενέθλιά της εκεί, μαζί με 150 καλεσμένους, "αλλά μπορούσαμε να έχουμε κι άλλους 50". Επιπλέον, λατρεύει και την πελώρια γκαρνταρόμπα - αν μπορεί να πει κανείς γκαρνταρόμπα το τεράστιο walking closet της οικίας.

"Και η γκαρνταρόμπα! Είναι η πρώτη φορά που στα 79 χρόνια της ζωής μου είχα ένα δωμάτιο μέσα στο οποίο μπορούσες να βαδίσεις και να δεις όλα όσα έχεις" αναφώνησε, νοσταλγικά.

Πρόκειται για μία έπαυλη, της οποίας η πρόσοψή είναι γυάλινη έχοντας θέα σε μία πισίνα νέας τεχνολογίας, ενώ είναι κάτι παραπάνω από πολυτελής. Η βίλα των 700 τετραγωνικών μέτρων, διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια, έξι μπάνια κι ένα WC.

Εκτός από τον μεγάλο χώρο του καθιστικού, το σπίτι είναι εξοπλισμένο και με μία κουζίνα ιδανική για chef καθώς και ένα ασανσέρ από γυαλί. Η πισίνα είναι θερμαινόμενη αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια, ενώ μέσα από μία χαράδρα φαίνεται ο Ειρηνικός Ωκεανός.

Χτισμένο το 1961, το διώροφο κτίριο είναι μια πράσινη κατοικία. Απλωμένο σε 7.100 τετραγωνικά πόδια το σπίτι των τεσσάρων υπνοδωματίων είναι εφοδιασμένο με φωτοβολταϊκά ηλεκτρικά πάνελ, θερμικά ενισχυμένα παράθυρα με διπλά τζάμια και δάπεδα από μπαμπού.

Όλα αυτά βέβαια ανήκουν στο παρελθόν καθώς για τη Φόντα η ζωή συνεχίζεται. Τον περασμένο Απρίλιο, όπως ανέφεραν οι Los Angels Times η Φόντα επένδυσε 5,45 εκατομμύρια δολάρια σε ένα σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων στη συνοικία Century City του LA.

Jane Fonda - Carla Ridge 90210 from Carlo Alberto Orecchia on Vimeo.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ