Η Πάμελα Άντερσον έχει κάνει τη Γαλλία δεύτερη πατρίδα της και είναι έτοιμη να αναδειχθεί σε διάδοχο της Μπριζίτ Μπαρντό συνεχίζοντας την ακτιβιστική της ατζέντα.

Διαβάστε επίσης

H σεξοβόμβα και φημολογούμενη ερωμένη του Ασάνζ Άντερσον βρίσκεται στην Αντίμπ της Γαλλίας. Από εκεί καταγγέλει την αιχμαλωσία των ζώων διαμαρτυρόμενη για τη λειτουργία του πάρκου Marineland, στο οποίο φιλοξενούνται πολλά θαλάσσια ζώα, μεταξύ των οποίων πολλά δελφίνια αλλά και όρκες.

Η 50χρονη ηθοποιός στάθηκε μπροστά σε μία αφίσα του πάρκου κρατώντας ένα πλακάτ με το σήμα της οργάνωσης Peta που έγραφε: "Η φυλακή σκοτώνει. Κλείστε το Marineland".

Η ηθοποιός ασχολείται εδώ και καιρό ενεργά με πολλές ακτιβιστικές δράσεις, μεταξύ των οποίων και η υπεράσπιση των δικαιωμάτων των ζώων.

Το πάρκο Marineland, που βρίσκεται στη γαλλική Ριβιέρα διοργανώνει παραστάσεις με πρωταγωνιστές τα θαλάσσια ζώα όπως δελφίνια, θαλάσσια λιοντάρια, κα.

Στο πάρκο εκτός από τα θαλάσσια ζώα φιλοξενούνται και πολλά άλλα είδη ζώων, όπως πολικές αρκούδες. Η Marineland, και στο παρελθόν δέχτηκε κριτική και καταγγελίες για κακομεταχείριση των ζώων από φιλοζωικές οργανώσεις.

Πρότυπο της η Μπεμπέ

bebe

Η Άντερσον μοιάζει να έχει πρότυπο της το αρχέτυπο του γαλλικού ερωτισμού, την Μπριζίτ Μπαρντό. Πρόσφατα η πρώην πρωταγωνίστρια του κινηματογράφου κατηγόρησε τους γάλλους πολιτικούς για όσα άσχημα συμβαίνουν εις βάρος των ζώων σε σφαγεία, εκτροφεία και τσίρκα, κατηγορώντας τους ότι δεν κάνουν τίποτα για να αλλάξουν αυτή την κατάσταση.

Οι κυβερνήσεις περνούν και ο πόνος για τα ζώα μένει!" έγραψε η υπέρμαχος της προστασίας των ζώων καλώντας τους πολιτικούς, αυτούς που έχουν την εξουσία και δεν κάνουν τίποτε, "να αναλάβουν δράση". "Τι κάνατε, ολόκληροι υπουργοί, μετά τις δαντικές εικόνες από τους τεμαχισμούς ζώων στα σφαγεία, που μεταδόθηκαν από την τηλεόραση; 'Ολο λόγια, τίποτα συγκεκριμένο, τίποτε άμεσο ώστε να τερματιστούν κατεπειγόντως αυτές οι σκανδαλώδεις ωμότητες που γίνονται μέρα με τη μέρα" τονίζει στο κείμενο που ανάρτησε στο λογαριασμό της στο Twitter.


Διαβάστε επίσης

Σημειώματα που παραπέμπουν στον ISIS βρέθηκαν στο σπίτι του δράστη των επιθέσεων στη Γαλλία

Γαλλία: Υπό κράτηση ανήλικος φίλος του δράστη των επιθέσεων

Γαλλία: 8 χρόνια φυλακή στη μητέρα που έπνιξε 5 νεογέννητα μωρά της και τα έκρυψε στον καταψύκτη

Αρνό Μπελτράμ: Ο 44χρονος που θυσίασε τη ζωή του για να σώσει ανθρώπους που δεν γνώριζε