ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Η Μαρία Μενούνος ανοίγει καντίνα στη Βοστώνη με γεύσεις από Ελλάδα

Η Μαρία Μενούνος ανοίγει καντίνα στη Βοστώνη με γεύσεις από Ελλάδα
Instagram/mariamenounos

Μετά την μεγάλη περιπέτεια με την υγεία της, η Μαρία Μενούνος παρουσιάζει, μέσω του λογαριασμού της στο Instagram, το νέο της επιχειρηματικό σχέδιο. Κι αυτό... έχει γεύση Ελλάδας.

Μέσω ανάρτησής της η Ελληνίδα παρουσιάστρια ανοίγει το Maria's Greek Kitchen, μια καντίνα που θα έχει καθαρά μεσογειακές γεύσεις στο Fenway Park της Βοστώνης.

Η ίδια γράφει:

Με μεγάλο ενθουσιασμό σας παρουσιάζω το νέο μου concept, την #MariasGreekKitchen. Ένα concept που το δούλευα πολύ καιρό... Μην με παρεξηγήσετε. Λατρεύω τα nachos και τα hot dogs, αλλά μερικές φορές θέλω κάτι πιο υγιεινό. Ο στόχος μου ήταν να κάνω το υγιεινό φαγητό απλό σαν ένα παιχνίδι.

Όλα τα υλικά είναι βιολογικά, κάτι πολύ σημαντικό για μένα μετά τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε στην οικογένειά μου. Αν σας αρέσει αυτή η ιδέα μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση με φίλους που μπορεί να θέλουν να μας επισκεφτούν.

https://www.instagram.com/p/p

Η Μαρία Μενούνος είναι λάτρης της μεσογειακής διατροφής. Το μενού της κoυζίνας της περιλαμβάνει κεμπάμπ βοδινού και κοτόπουλου, ελληνικές σαλάτες και γύρο, όπως γράφει η ίδια.

Στην ανάρτησή της διευκρίνισε ότι όλα τα προϊόντα της καντίνας της θα παρασκευάζονται από οργανικά υλικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ